Mod25_GALI

Perfekt til kreativ videooptagelse

Enestående biograflignende film

Optag enestående film med et unikt biograflignende resultat. Dual Pixel CMOS AF har nøjagtig motivsporing og giver dramatiske fokusovergange via en kombination af Touch AF- og STM-fokuseringsteknologi.
Se Dual Pixel CMOS AF i aktion

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Jævne optagelser hver gang

Optag jævne og stabile billeder i enhver situation, selv når du bruger objektiver uden optisk billedstabilisator, takket være kameraets indbyggede 5-aksede billedstabilisering, som yderligere forbedres, når den bruges sammen med EF-M- eller EF-S-objektiver, der er kompatible med Dynamic IS.
Se den indbyggede 5-aksede billedstabilisering i brug

Mod38_HP

Fantastisk kvalitet

Skab flotte Full HD-film med 60 fps og utrolig dybde og klarhed. Den høje billedhastighed er fremragende til jævn gengivelse af actionsekvenser og giver gode muligheder for afspilning i slow motion.

Tag kreativ kontrol

Udforsk din kreativitet med fuld kontrol over blænde, lukkertid og lyd med manuel filmfunktion. Udvid dine lydoptagelsesmuligheder med den eksterne mikrofonindgang.

Mod39

Redigeringen går som en leg

Bevar sarte højlysdetaljer med højlystoneprioritet. Udnyt Canons Picture Styles, som kan maksimere dine redigeringsmuligheder og nemt give dig mulighed for at matche stemningen i dine optagelser på både EOS- og Cinema EOS-enheder.

EC394

Flere fordele ved EOS M5

EOS M5

EOS M5

Canons flagskib blandt spejlløse kameraer, som leverer kompromisløs kvalitet og hastighed som på et digitalt spejlreflekskamera til kameraentusiaster.

Læs mere