Vilkår og betingelser

CANON EUROPA N.V. CANON EOS RP – VILKÅR OG BETINGELSER FOR RABATTILBUD

1. KAMPAGNEARRANGØR

Kampagnearrangøren er Canon Europa N.V., som er registreret på adressen Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, Holland ("Canon").

2. OM TILBUDDET

2.1. Deltagere

2.1.1 Alle deltagere skal være 18 år eller derover og skal være bosiddende i EØS eller Andorra eller Monaco eller Schweiz. ("Deltager").

2.1.2 Alle deltagere anses for at have accepteret disse vilkår og betingelser.

2.1.3 Distributører og detailhandlere må ikke deltage i kampagnen og er ikke berettigede til at deltage på vegne af deres kunder.

2.2. Tilbudsprodukter, -område og -perioder

2.2.1 Tilbuddet kan indløses fra kl. 00.00 den 24. februar 2019 og frem til midnat den 30. juni 2019 ("Tilbudsperioden").

2.2.2 Dette tilbud gælder kun for køb af produkter, der er angivet på listen under paragraf 3 ("Tilbudsprodukterne") fra detailhandlere i: Andorra, Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Nederlandene, Monaco, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig eller fra en internetbutik med domæne eller registreret adresse i et af de ovenfor anførte lande ("Tilbudsområdet").

2.2.3 Alle tilbudsprodukter skal være nye og originale Canon-produkter. Køb af brugte, renoverede eller istandsatte produkter, eller produkter, der er efterligninger eller på nogen måde krænker Canon-koncernens immaterielle rettigheder (herunder, men ikke begrænset til, parallelprodukter eller produkter fra det "grå marked"), opfylder ikke kravene til dette tilbud. Få mere at vide om parallelprodukter ved at besøge Canon Store

2.2.4 Alle tilbudsprodukter skal være leveret til EØS samt Schweiz eller Andorra eller Monaco og distribueret af Canon Europa N.V. eller virksomheder i Canon-koncernen, der befinder sig i EØS, Schweiz eller Andorra eller Monaco. Spørg altid detailhandleren for at undgå skuffelser.

2.2.5 Tilbudsprodukter, som returneres (fri for fejl) til sælgeren, er ikke gyldige til at indgå i kampagnen, og deltagere, som bliver opdaget i at prøve på at indløse rabat for disse produkter, vil ikke være berettigede til det. Hvis Canon bliver klar over nogen sådanne former for svindel, vil det stå dem frit for at anlægge en retssag mod de involverede deltagere.

3. Sådan deltager du

3.1.1 For at deltage i tilbuddet skal deltageren købe et CANON EOS RP-kamerahus eller CANON EOS RP-udstyr OG et objektiv, der er inkluderet i CANON EOS RP-kampagnen, OG indsende en gyldig anmodning online. Anmodningen skal fremsættes inden for tilbudsperioden.

3.1.2 Objektiver inkluderet i CANON EOS RP-kampagnen; EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM, RF 35mm F1.8 Macro IS STM, EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM, EF 24-70mm f/4L IS USM, EF 70-200mm f/4L IS II USM, EF 16-35mm f/4L IS USM, RF 24-105mm F4L IS USM.

3.2 For at indsende en anmodning skal du gøre følgende:

(i) Udfyld en online anmodningsformular korrekt, og indsend formularen (inklusive angivelse af et eller flere gyldige serienummer for produktet).

(ii) Scan, upload og vedhæft en kopi af kvitteringen for begge produkter eller en ordrebekræftelse for køb på internettet (inkl. moms) til online-anmodningsformularen.

(iii) Deltagere modtager derefter en e-mail med bekræftelse på, at deres anmodning er modtaget, sammen med loginoplysninger til en portal, hvor de kan kontrollere anmodningsstatus. Hvis du ikke modtager en e-mailbekræftelse inden for 24 timer, efter at anmodningen er blevet sendt, eller hvis du ikke har adgang til en computer, bedes du kontakte Canon Support på +45 70 20 55 15.

3.3 Der tages forbehold for udsolgte tilbudsprodukter. Canon er ikke ansvarlig for forhandleres manglende gennemførelse af bestillinger af kampagneprodukter i løbet af kampagneperioden.

3.4 Der kan kun indsendes én anmodning per købt kampagneprodukt.

3.5 Denne kampagne kan ikke kombineres med andre kampagner.

3.6 Efter modtagelse og bekræftelse af anmodningen vil deltagere modtage det cashback-beløb, som er vist ved køb af kampagneprodukterne. Der vil ikke blive indgået nogen aftale om en alternativ udbetalingsmulighed, og der vil ikke blive udbetalt kontanter eller udstedt checks.

3.7 Canon tilstræber overførsel via BACS senest 28 dage efter modtagelse af en udfyldt og gyldig anmodning.

3.8 Hvis en deltager ikke vælger en af de valutaer, der tilbydes i indløsningsformularen, kan Canon vælge en valuta efter eget skøn.

3.9 Canon behandler ikke anmodninger, der modtages efter indsendelsesfristen, dvs. efter midnat den 28. september 2019. Canon behandler ikke ansøgninger, som Canon skønner er ufuldstændige eller ulæselige. Canon vil ikke være ansvarlig for anmodninger, der er forsinkede, eller som ikke når frem.

3.10 Der foretages kun én BACS-betaling pr. gyldig anmodning.

3.11 Hvis du er momsregistreret og modtager et rabatbeløb, kan det reducere den momspligtige værdi af dit køb, hvorfor du muligvis skal reducere din indgående moms i henhold hertil.

4. ANSVARSFRASKRIVELSER

4.1. I det videst mulige omfang loven tillader det, vil Canon ikke kunne holdes ansvarlig for tab, skader eller personskader af nogen slags – uanset hvordan de er opstået – som deltageren har pådraget sig i forbindelse med denne kampagne. Dog skal intet i disse regler bevirke udelukkelse eller begrænsning af Canons erstatningsansvar for personskade eller død, der er forårsaget af bevist uagtsomhed af Canons medarbejdere eller agenter.

4.2. Under særlige omstændigheder kan Canon annullere, korrigere og/eller ændre andre kampagnebetingelser uden at pådrage sig nogen form for forpligtelse, forudsat at sådanne ændringer er nødvendige og kan begrundes med objektive årsager.

4.3. Canon forbeholder sig retten til at gennemgå enhver indløsningsanmodning for at sikre, at den overholder disse vilkår og betingelser, og til at bede om yderligere oplysninger og dokumenter. Canon forbeholder sig retten til at udelukke anmodninger og/eller deltagere, hvis de har mistanke om, at kampagnen på nogen måde misbruges. Canons beslutninger i forbindelse med Kampagnen er endelige, og der vil ikke blive indgået nogen form for korrespondance.

4.4 Hvis nogen del af disse betingelser af en kompetent domstol eller en anden kompetent myndighed findes at være ugyldig, ulovlig eller uden retskraft, skal denne del adskilles fra resten af disse betingelser, som fortsat vil være gyldige i det videst mulige omfang, loven tillader dette.

5. DATABESKYTTELSE

Canon Europa N.V., 59 Bovenkerkerweg, 1185 XB i Holland er registeransvarlig for alle personlige data indsendt af deltagere. De oplyste personlige data opbevares sikkert og kan blive overført til en sikker server uden for EØS. Data, der er indsamlet fra deltagere, er underlagt Canons databeskyttelsespolitik for forbrugere.

6. LOVGIVNING OG JURISDIKTION

Hvis du er en deltagende forbruger, gælder lovgivningen i dit land for vores kampagner, og du kan være berettiget til at føre retssager på dit eget sprog og ved dine lokale domstole. En lokal forbrugerorganisation vil kunne hjælpe dig med at oplyse dine rettigheder. Disse vilkår og betingelser begrænser ikke lovmæssige rettigheder, som kan være gældende.