SERVICES

Canon Ascent Programme

Support til forretningsudvikling, der kan hjælpe jer med at afdække nye muligheder og udfordre jeres forretnings status quo nu og fremover

Tilmeld dig nu

Vi præsenterer Canon Ascent Programme

Et forretningsudviklingsinitiativ, der er designet til at understøtte vores kunders succes nu og i fremtiden. Programmet, der er åbent for alle Canons Professional Print-kunder, når de har fået en invitation, er skræddersyet til jeres mål og ambitioner og har til formål at inspirere aktivitet med indsigt, workshops, mentorordninger og deling af fællesskabets viden. Det leveres af førende eksterne eksperter og Canon-specialister og tilbyder support på tværs af forretningsfunktioner, herunder salg og marketing, og leverer værdifulde perspektiver på en lang række trends og emner. Canon Ascent Programme tilbyder en blandet tilgang til fjernsamarbejde og engagement ansigt til ansigt for at understøtte jeres behov.

Canon Ascent Programme

Mød vores mentorer

Mentorsupport, der er tilgængelig i Canon Ascent Programme, giver jer adgang til en branchespecialist, når I har brug for det, via en fleksibel plan - fra enkeltstående møder og ad hoc-møder til regelmæssige møder, enten personligt eller eksternt, alt efter hvad der passer til jeres forhold.

Tilmeld jer Canon Ascent Programme

Jacky Hobson

Jacky Hobson

Jacky har 30 års marketingerfaring, primært fra printbranchen, og udvikler marketingstrategier, planer og taktikker til at understøtte kundernes forretningsplaner.

Jo Lloyd

Jo Lloyd

Jo har uvurderlig erfaring inden for printbranchen med fokus på salg, administration, adfærdsmæssig træning og teamarbejde.

Marion Stefani

Marian Stefani

Marian har masser af erfaring inden for virksomhedsplanlægning med "formål", med specialistekspertise på tværs af en række emner, herunder grafisk design, workflow, innovation og forretningsstrategi for digitalt print.

Richard Mayer

Richard Mayer

Richards kerneekspertise ligger på tværs af marketingmixet med fokus på kundeindsigt, marketingplanlægning, marketingkommunikation og vigtigheden af brand.

Ole-Bengt Moe

Ole-Bengt Moe

Ole-Bengt har omfattende ekspertise inden for forretningsinnovation, herunder salgsledelse, processer, virksomhedsvækst og ledelsessupport.

Andre løsninger

Digital Presses

Digitale printere

High-volume printløsninger – perfekte til interne trykkerier eller kommercielle miljøer

Business Software

Software til erhverv

Softwareløsninger, som kan transformere den måde, I driver forretning på

Cut Sheet Presses

Arkprintere

Driftssikre og yderst effektive kommercielle printere, der er perfekte til internt print og publicering.

Continuous Feed Printers

Baneprintere

Omfattende printløsninger til bøger, aviser, direct mail og meget mere

Workflow Software

Workflow-software

Øg din produktivitet, reducér omkostninger, og levér til de mest krævende tidsfrister med vores serie af workflow-software.

Hvis I vil vide mere om Canon Ascent Programme, skal I kontakte os

TAL MED VORES TEAM