FESPA 2019

Mød Canon på FESPA 2019

14. til 17. maj 2019 i München 
Stand B5-E30

BOOK DIT BESØG PÅ FESPA 2019

FUEL EMOTION WITH PRINT

Udforsk de kreative muligheder med digitale storformatprintløsninger, lad dig inspirere af højkvalitets-applikationer, og boost driftsresultatet med Canon.

Hvad enten I ønsker at effektivisere produktionen eller finde nye måder at skabe ekstra værdi for jeres kunder på, vil Canon vise jer hvordan på FESPA 2019.

fespa2019

FUEL NEW OPPORTUNITIES

Canon vil fremvise en række storformatapplikationer for at illustrere prints følelsesmæssige styrke, og hvordan print kan bruges til at skabe en unik, inspirerende og uventet oplevelse for forbrugere – hvad enten det er derhjemme, på gaden eller i butikken. Du vil kunne opleve en kampagne for 'Speed' – en historie om følelsesmæssigt print. Det startede med en fotobog om livsstilsbilleder, taget af Horst A. Friedrichs, efterfulgt af et utal af salgs- og marketingprintapplikationer, der viser printapplikationers styrke, kvalitet og mange anvendelsesmuligheder. Vi hjalp også Horst med udendørsreklamer, POS-materiale og en unik og haptisk invitation til en boglancering.

Se video

FUEL BUSINESS GROWTH

Bliv inspireret af vores innovative teknologiløsninger, og find ud af, hvordan den banebrydende Océ Colorado med Canon UVgel-teknologi og de nyeste udviklinger i Océ Arizona-serien skaber vækst og nye muligheder for mange eksisterende og nye kunder.

Produkter og teknologier, som du kan opleve

Tilmeld dig FESPA 2019

Book et besøg på Canon-standen og modtag din gratis billet til FESPA.

BOOK DIT FESPA BESØG