ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

VEJRBESTANDIGE OG
KOMPAKTE KIKKERTER

Canons vandtætte og vejrbestandige kikkerter kan modstå de mest krævende udendørs forhold. Rejs let med vores kompakte modeller.

Vandtætte og vejrbestandige kikkerter

Vælg mellem vores vandtætte førsteklasses 10x42L IS WP-kikkert med Canons L-serie-optik, og vores vejrbestandige modeller 18x50 IS AW og 15x50 IS AW.

Ideelle til udendørs aktiviteter

Disse robuste kikkerter er ideelle til sejlads eller fiskeri i alt slags vejr. Kig på stjerner med vores vejrbestandige modeller med den højeste forstørrelse, eller vælg den bærbare 10x42L IS WP til en førsteklasses oplevelse på fugleturen.

Ideal for outdoor activities

Robuste nok til alle eventyr

Canons vejrbestandige modeller har et særligt let håndgribeligt greb til våde forhold og en robust gummibelægning, der kan modstå alle dine eventyr.

Rugged enough for every adventure

Fremragende vejrbestandig forsegling

Vores vejrbestandige kikkerter har vejrbestandig forsegling efter japansk industristandard (JIS4), så de er beskyttet mod vandstænk. Vores helt vandtætte kikkerter (JIS7) kan klare 5 minutter under vand ned til en meters dybde.

Excellent weather sealing

Kompakte kikkerter, der er nemme at bære

Vores kompakte kikkerter tilbyder et udvalg af forstørrelser: fra 12x36 IS III til det ultrakompakte og lette 8x25 IS.

Ideelle til rejser, arrangementer og port

Vores kompakte og bærbare kikkerter er den perfekte rejseledsager, for de kan være i en lille taske, så du altid har dem ved hånden. Ideelle til at komme betydeligt tættere på ved sportsbegivenheder og koncerter.

Ideal for travel, events and sports

Nem og komfortabel betjening

Det afbalancerede design sikrer en komfortabel og nem håndtering. Store øjestykker af gummi kan justeres, så de passer til dit syn og brillebærere kan nemt se det fulde synsfelt takket være en behagelig okularmanchet.

Easy comfortable operation

Enkel betjening med fingerspidserne

Nyd den enkle fingerspidsbetjening af den store og lettilgængelige billedstabilisatorknap og det trinfrie fokuseringshjul, som kan betjenes med både højre og venstre hånd.

Simple fingertip control

Vælg din perfekte kikkert

Find den perfekte kikkert til den scene, du vil komme tættere på.