Guide til brug af Canon-logo

Råd til Canons autoriserede partnere og uafhængige forhandlere

Canon gør sig stor umage for at beskytte sine varemærker og handelsnavne. Derfor har Canon udarbejdet denne vejledning for autoriserede partnere og uafhængige forhandlere, om hvad de må og ikke må i forhold til at bruge "Canon"-logoer og varemærker på deres hjemmesider og konti på sociale medier.

Canon_logo_usage

DU MÅ GERNE

  • Promovere dig selv og dit firmanavn.
  • Angive, at dine synspunkter er dine egne og ikke Canons1.
  • Canon-logoet må anvendes på en webside, hvis det vises ved siden af en beskrivelse eller et billede af et Canon-produkt, som du sælger på normal lovlig vis, for at angive produktets oprindelse.

DU MÅ IKKE

  • Bruge "Canon" eller et Canon-varemærke som del af navnet på dit domæne eller din konto på sociale medier.
  • Bruge "Canon"-logoet eller en del af logoet som dit logo, billede eller foto for din konto.
  • Bruge forkortelser af "Canon"-logoet, ændre det eller kombinere det med et andet ord eller billede.
  • Købe et domænenavn eller erhverve en konto på et socialt medie, som indeholder "Canon", da dette vil krænke Canons rettigheder2.
  • Give et misvisende billede af dig selv eller antyde, at du er en en del af Canon gennem dit valg af billeder, navne og tekst.
  • Slå indhold op, der kunne være ulovligt, ærekrænkende eller kunne betragtes som chikane af Canon eller andre tredjeparter.

Vi anbefaler, at du søger uafhængig formel rådgivning, hvis du har spørgsmål til, hvordan du anvender denne vejledning i forhold til din webside eller konto/konti på sociale medier.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om brugen af Canon-logoet og dets varemærker, bedes du kontakte corporate.communications@canon-europe.com </ 1> for en komplet PDF-fil/dokument.¹ Husk, at du alene har det juridiske ansvar for det indhold, du udgiver online. Sørg for at overholde lovgivningen angående ophavsret, fair brug, fortrolighed, finansielle oplysninger og anden relevant lovgivning.

² Canon vil kræve, at ethvert domænenavn erhvervet af en tredjepart, som omfatter Canons varemærker, overføres til Canon, og Canon vil tage kontakt med udbydere af sociale medier for at få fjernet konti, som krænker Canons rettigheder.