Advarsel om falske butikker/webshops

Vi er blevet gjort opmærksom på, at der er flere websider, der hævder at tilbyde væsentligt nedsatte produkter fra Canon med 90 % rabat eller mere. Disse websider er designet, så de ligner vores officielle Canon Store, og vi mener, at de er ikke legitime, men kun har til hensigt at forvirre og snyde vores kunder til at dele personlige og finansielle data. Vi anbefaler vores kunder at være påpasselige, når de handler online hos Canon og andre forhandlere.

For at genkende den officielle Canon webshop, har alle Canon webshops over hele Europa har et ens domænenavn: https://store.canon.xx

Det sidste bogstaver skifter efter land. For eksempel: https://store.canon.dk og https://store.canon.co.uk.

Er du usikker på en webside, eller ønsker du at rapportere falske webshops? Kontakt os nu

Du vil måske også være interesseret i:

Fraudulent Service Warning

Advarsel om falsk support

Når du får brug for support til dit Canon-produkt, skal du altid kontakte det officielle Canon Support-center for ekspertsupport i dit land.

Fraudulent stores -Legal & compliance

Lovgivning og overholdelse

Vi overholder relevante love og bestemmelser i de mange lande, hvor vi er etableret. Find flere oplysninger om vores erklæringer, holdninger og vejledning i forbindelse med overholdelse af lovmæssige og juridiske krav her.

Fraudulent stores -Counterfeit

Forfalskning

Forfalskede Canon-produkter er sværere at opdage, end du tror. Og mere ødelæggende, end du tror. Find ud af, hvordan du opdager dem.