Get a new perspective this summer

GET A NEW PERSPECTIVE

OPLEV SOMMEREN I ET NYT PERSPEKTIV

Det, vi omgiver os med til hverdag, er fantastisk. Nogle gange kræver det blot at du finder den rigtige udsigt, beskære horisonten anderledes, eller indramme et ansigt, du har set tusinde gange før, for at du ser det fantastiske.

Bliv inspireret

Get a new perspective this summer

LEDER DU EFTER ET SPEJLLØST KAMERA? SÅ BEHØVER DU IKKE LEDE MERE.

Oplev EOS M50. Der er et moderne kamera, som giver dig maximal kreativ frihed med 4K video, udskiftelige objektiver og meget mere.

Læs mere

All-around mirrorless beast

MOBIL – PÅ MERE END ÉN MÅDE.

Det nye EOS 250D er det letteste spejlreflekskamera med bevægelig skærm, du kan finde. Det er nemt at tage med og det giver dig fantastiske resultater på farten. Og så kommunikerer det også intuitivt med andre mobile enheder.

Læs mere

Easy Peasy and portable

KREATIVITET ER IKKE LET. MEN DET KAN INDPAKNINGEN GODT VÆRE.

EOS RP giver dig nye kreative muligheder. Styrken fra et mirrorless kamera og den lette vægt fra EOS R-serien tager dine billeder til et nyt niveau.

Læs mere

Effortless, weightless and mirrorless

GIVER DIT OBJEKTIV DIG DET RIGTIGE PERSPEKTIV?

Det forkerte perspektiv kan gøre, at du går glip af vigtige detaljer eller en dybde, der kan få dit billede til at gå fra godt til fantastisk. Find det rigtige perspektiv med det rigtige objektiv.

Læs mere

Is your lens giving you the right perspective?

OPDAG MULIGHEDERNE MED ET NYT OBJEKTIV

Vil du skifte dit perspektiv denne sommer? Vil du fange en solnedgang, din bedste ven eller noget i bevægelse? Vær sikker på, at du har de rigtige objektiver til dette.

Find det rigtige objektv

DU FÅR IKKE KUN ET NYT PERSPEKTIV

Når du køber et af de udvalgte Canon produkt kan du få cashback. Og som om det ikke var nok, så får du også et gratis online fotokursus, der lærer dig, hvordan du bruger dit nye udstyr.

Klik her for mere information

You don't just get a new perspective