iStock_80038439_XXXLARGE

Canon Sikkerhed

På denne side finder du vigtige oplysninger vedrørende Canon-sikkerhed

Sikkerhed for produkter, der er tilsluttet et netværk

Mange produkter og deres forskellige funktioner kan bruges via internettet eller trådløse LAN. Når produkter tilsluttes til et netværk, giver det imidlertid anledning til mulige sikkerhedsproblemer såsom uautoriseret adgang og misbrug fra ondsindede tredjeparter.

For at minimere risikoen for sikkerhedsspørgsmål, er det derfor nødvendigt at anvende de rette indstillinger og bruge dine produkter i et sikkert miljø. Nedenfor har vi skitseret en række sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at kunderne kan fortsætte med at bruge deres Canon-produkter på en mere sikker måde.

Sikkerhedsforanstaltninger, når du benytter Canon-produkter

Når du bruger produktet for første gang

1. Opret administrator-id og adgangskode. Opsætning af administrator-id og id til generelle brugere samt adgangskoder, hvis det er muligt.
2. Få ændret enhedens standardadgangskode til en ny adgangskode.
3. Kontroller, at adgangskoder og andre lignende indstillinger til forskellige funktioner er tilstrækkeligt svære at gætte.
4. Hvis produktet har godkendelsesfunktioner, skal du bruge dem til at administrere, hvem der kan bruge produktet.
5. Angiv en privat IP-adresse for produkter, og skab et netværksmiljø med firewall- eller Wi-Fi-router, der kan begrænse netværksadgang.
6. Tilknyt kun produkter til pålidelige netværk.
7. Hvis produktet har netværksfiltre, skal du bruge dem til at begrænse antallet af adresser, der kan kommunikere med enheden.
8. Brug enhver krypteringsfunktion, som produktet måtte have.
9. Deaktiver ubenyttede funktioner og porte, hvor det er muligt.
10. Indstil produktets sikkerhedsfunktioner så stærkt som muligt.
11. Vær opmærksom på fysiske sikkerhedsbehov, herunder dem, der er relateret til placering af produktet osv.

Ved betjening af produktet

1. Når du bruger funktioner, der kommunikerer via et netværk, skal du sikre dig, at du bruger et betroet adgangspunkt inden tilslutning.
2. Se regelmæssigt Canons sikkerhedsside for at sikre, at du er opdateret med sikkerhedsrelaterede oplysninger.
3. Brug den nyeste firmware.
4. Hvis produktet gemmer forskellige logfiler, skal du kontrollere dem regelmæssigt.
5. Hvis du ikke skal bruge produktet i en længere periode, skal du slukke det.

Ved bortskaffelse af produktet

Ved bortskaffelse af produktet skal du slette alle data og sætpunkter gemt på enheden.