PRINT

De bedste hjemmeprintere til hybridarbejdere

Find den bedste Canon-printer til dit hjemmekontor, der passer til dine præcise behov og dit budget.
En kvinde sidder ved et skrivebord og bruger en overstregningspen på et print. Ved siden af hende står der en Canon MAXIFY-printer, og en have kan ses gennem det store vindue foran hende.

Tiderne ændrer sig. Flere mennesker end nogensinde udfører noget af eller det meste af deres arbejde hjemmefra og tager kun ind på kontoret, når det virkelig er nødvendigt. Jamie Watson er et godt eksempel. Han er strategidirektør hos et reklamebureau i Bristol og arbejder med kunder, et research-team og et kreativt konceptteam, og han har forvandlet sin spisestue til et hjemmekontor.

"Når jeg har masser af arbejde at lave, er det en rigtig god måde at komme væk fra forstyrrelser på kontoret på," siger han. ”Du kan styre din tid lidt bedre, og det er bare lidt mere fleksibelt end traditionel arbejdstid. Og du bruger ikke tid på at pendle, så du kan få lidt mere arbejde fra hånden på en dag. Jeg er ret vild med at cykle, så jeg kan tage på en cykeltur uden at skulle tage højde for tiden til at pendle til kontoret eller omvendt."

Jamie opdagede meget tidligt, at en driftssikker printer var en vigtig faktor, og besluttede, at Canon PIXMA TR4650-serien var den ideelle printer til de specifikke krav på hans hjemmekontor. Men det er bestemt ikke den eneste løsning. Canons omfattende udvalg af PIXMA- og MAXIFY-printere omfatter modeller som f.eks. PIXMA TS7750i, MAXIFY GX1050 og MAXIFY GX2050, perfekte hjemmekontorprintere til personer, der som Jamie tidligere var vant til at printe på et kontor. De er nemme at konfigurere og nemme at bruge. De er også designet til at være hurtige, effektive og omkostningseffektive, samtidig med at de leverer en printkvalitet af professionel standard, som din virksomhed kan stole på.

Her fortæller Jamie, hvordan hans printer tilbyder ham en vej væk fra skærmen, så han kan fordybe sig fuldt ud i projekter, han arbejder på derhjemme, og vi udforsker yderligere fordele ved Canon-printere til hjemmekontoret.

En mand rækker ind i forsiden på en Canon PIXMA-printer.

Derhjemme har du ikke fordelen ved de supportmedarbejdere, du har på kontoret, så driftssikkerhed og nem vedligeholdelse er vigtigere end nogensinde før. Canon PIXMA TR4650 4-i-1-printeren har 4-farvet hybridblæk og forbedret patroninstallation, hvilket gør det endnu nemmere at udskifte patronen.

Klarhed med print

Jamies Canon PIXMA TR4650-printer hjælper ham med at komme væk fra den bærbare computer, reducere skærmtiden og fokusere på papirudgaver af dokumenter, der er nødvendige for hans arbejde. ”Jeg foretrækker at læse kundebriefs på papir,” siger Jamie, ”så man ikke bliver distraheret af det, der er på skærmen, som f.eks. en e-mail eller en teamchat-meddelelse. Det er nemmere at fokusere på det, man læser, fremhæve det og tilføje spørgsmål. Jeg føler mig bare lidt mere optaget af, hvad jeg laver, og hvad jeg læser.

"Når jeg får undersøgelsesresultater tilbage fra analysebureauer med masser af forskellige diagrammer og grafer, synes jeg, det er nemmest at have nogle papirer foran mig og sammenligne dem i stedet for at bladre gennem slides," tilføjer han.

Når du arbejder på kontoret, behøver du aldrig bekymre dig om printeropsætning og papir- og blækniveau. Derhjemme bør det ikke være anderledes. En påmindelse om fjernelse af dokumenter, en forbedret papirbakke på forsiden, der gør det nemmere at ilægge papir, og hurtigere og enkel installation af patroner gør dette til en brugervenlig og effektiv printer til hjemmet for professionelle som Jamie.

Abonnementsbaserede blækservices er tilgængelige for udvalgte Canon-printere i udvalgte regioner. Canon Auto-Ink Delivery-servicen giver dig én administrationsopgave mindre, du skal bekymre dig om, da din printers blækniveauer automatisk overvåges, og der leveres erstatningspatroner eller flasker med blæk til døren, før du har brug for dem. Det er gratis at tilmelde dig servicen, og du kan opsige den når som helst. Med PIXMA Print Plan kan du vælge en skræddersyet Print Plan, hvor du betaler en fast månedlig pris ud fra dit printforbrug og får blæk leveret, når du begynder at løbe tør.

En brugers hånd trykker på en knap på kontrolpanelet på en Canon PIXMA-printer, der står på et skrivebord.

Selvom de er budgetprintere, er Canon PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i særligt alsidige. Deres sorte pigmentblæk sikrer knivskarpe sort/hvid-dokumenter, der er meget udtværingsfri, selv når du bruger overstregningspenne, mens de farvestofbaserede farveblæk giver fotoprint i høj kvalitet på glossy fotopapir.

Multifunktionsprintere til hybridarbejde

Ligesom Jamies Canon PIXMA TR4650 er PIXMA TS7650i en alt-i-én-budgetprinter, der er velegnet til fotoprint og hobbyprint samt til at producere forretningsdokumenter. Dens kompakte størrelse gør den perfekt til de steder, hvor pladsen er begrænset, mens næste generations printhoveder muliggør hurtige printhastigheder på ca. 15 ipm (print pr. minut) for sort/hvid og 10 ipm for farvedokumenter. Det er også den første Canon-printer til hjemmet med markørresistent sort blæk, der svarer til GX-virksomhedsmodellerne, så du kan bruge overstregningspenne uden risiko for udtværing af tekst. Den har endda en touchscreen i farver, der kan vippes, med alternative interfaces til arbejds-, studie- og livsstilsbrug. Printkvaliteten er fremragende, og avancerede Wi-Fi-printfunktioner giver dig mulighed for at scanne direkte til en smartphone eller tablet. PIXMA TS7750i omfatter en automatisk dokumentfremfører, der gør det nemmere at scanne eller kopiere dokumenter på flere sider, hvilket er ideelt til hjemmekontoret.

Canon MAXIFY GX1050 er en mere virksomhedsfokuseret alt-i-én-printer, der sigter mod problemfri integration mellem hjemmet og kontoret. Farve-touchscreenen, der kan tilpasses, giver dig mulighed for at tildele komplekse, men ofte gentagne opgaver som cloud-baseret print og scanning med et enkelt tryk eller to. Takket være genopfyldelige MegaTank-blæktanke kan du forvente at få tusindvis af sort/hvid- og farvedokumenter fra et enkelt sæt blækflasker, hvilket sparer tid og penge sammenlignet med typiske patronbaserede printere til hjemmekontoret. Alle blæktyperne er pigmentbaserede og modstandsdygtige over for udtværing, både i farve og sort/hvid. Ligesom PIXMA TS7650i er den hurtig med printhastigheder på ca. 15 ipm (print pr. minut) for sort/hvid og 10 ipm for farve, og MAXIFY GX2050 omfatter bekvemmeligheden ved en automatisk dokumentfremfører til scanner- og faxfunktioner.

En person, der bruger en smartphone til at printe på sin Canon-printer derhjemme.

Med Canon PRINT-app kan du betjene Wi-Fi-aktiverede Canon-printere helt fra din smartphone eller tablet, fra opsætning, print, kopiering og scanning til vedligeholdelse, kontrol af blækniveauer og endda køb af nye blækpatroner. For Jamie betyder det, at han kan træde helt væk fra sin bærbare computer, når han vil. "Selvom du arbejder væk fra kontoret," siger han, "er der folk, der ringer til dig og sender beskeder til dig hele tiden. Ved at træde væk fra din bærbare computer fjerner du dig selv fra distraktionerne. Jeg printer noget og læser det nedenunder i køkkenet, hvor det er lettere at sidde uforstyrret."

En person, der skriver på en printet slide fra en præsentation, med en Canon-printer på skrivebordet ved siden af.

Print har mange fordele – du kan sprede dem ud og se flere ad gangen for at sammenligne dem, kommentere dem og tage dem med overalt. Jamie starter nogle gange en opgave på papir og gør brug af sin printers scanningsfunktioner. "Hvis jeg laver brand-strategiprojekter, eller jeg er nødt til at skitsere et brand-framework, foretrækker jeg at gøre det i hånden," siger han. "Jeg scanner det derefter og sender det til resten af teamet som en arbejdskladde i stedet for at bruge masser af tid på at designe det i præsentationssoftware."

Flet pen til papir med digital

Canon-printere med Wi-Fi gør det nemt for dig at printe, kopiere og scanne fra din smartphone eller tablet ved hjælp af Canon PRINT-app, og du kan også kontrollere printerstatus og blækniveauer, uanset hvor du er på Wi-Fi-netværket.

Jamie synes, at brugen af Canon PRINT-app har mange fordele. "Den var meget nem at indstille, hvilket var det vigtigste for mig, fordi jeg føler, at hver eneste printer, jeg nogensinde har haft, har taget mig omkring fem dage at konfigurere og få til at fungere. Den klarede det bare selv," fortæller han.

Den har også en nyttig forbindelse til Easy-Layout Editor, som gør det muligt at omarrangere dokumenter som f.eks. PDF-filer og billedfiler på én side før print – ideelt til den slags arbejde, som Jamie har.

En kvinde placerer en bunke dokumenter i dokumentfremføringen oven på en Canon PIXMA-printer på skrivebordet ved siden af hende.

Pladsen er ofte begrænset på et hjemmekontor, men PIXMA TS7650i har en intern papirfremføringskassette, der sparer plads, samt en bagindføring med et praktisk gennemsigtigt dæksel til specialmedier og fotopapir. PIXMA TS7750i (vist her) omfatter en automatisk dokumentfremfører til nem scanning og kopiering af flere sider.

Fordelen ved Canons apps til hybridarbejde

Med Canon PRINT-app kan du scanne og printe til og fra clouden.1 Det er en stor fordel for hybridmedarbejdere, der har brug for at dele dokumenter med kolleger på kontoret eller arbejde andre fjerne steder.

PIXMA Cloud Link er perfekt egnet til små virksomheder, der deler og gemmer indhold på en delt cloud-tjeneste som f.eks. Google Drev™, Dropbox™ eller Evernote®,2 hvilket betyder, at du kan få adgang til disse filer og printe dem, uanset hvor du er.

Når teams deler deres design, siger Jamie, at det at printe dokumenter og tegninger, før de sætter dem på væggen eller viser dem frem, hjælper ham med at overveje kreative idéer, mens han arbejder.

"Når vi får kreative idéer tilbage fra vores konceptteams, som kan være tegninger af design, har man ofte bare brug for at komme videre med lidt arbejde og have idéerne lidt i baghovedet," siger han. "Så jeg kan godt lide at få det printet, da det giver mig mulighed for at bearbejde det lidt ubevidst, når det er printet og hængt op på min væg eller ligger på mit skrivebord. Det er lidt nemmere at henvise til og ubevidst blive ved med at tænke på."

En anden forretningsfordel for hybridarbejdere er den gratis Canon PosterArtist. Den indeholder tusindvis af fuldt brugertilpassede layout, der understøttes af kunst i høj kvalitet til fremstilling af brochurer, bannere og plakater. Hvis du laver marketingmateriale i store volumener, er det en meget økonomisk ledsager for MAXIFY GX1050 og andre Canon MegaTank-printere med stor blækkapacitet og lave driftsomkostninger.

En Canon-printer ved siden af en potteplante, en telefon og nogle print.

Jamie er fotoentusiast og elsker at tage ud med sit kamera – og med Canon PIXMA TR4650-printeren er det muligt at lave print i høj kvalitet, der kan udstilles derhjemme.

En mand kigger gennem et udvalg af fotoprint med en Canon PIXMA-printer på sit hjemmekontorbord i baggrunden.

Hvis du har brug for en alsidig printer til både hverdagens opgaver og arbejde, passer PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i perfekt ind. De er fyldt med funktioner, der er nemme at få adgang til via deres farve-touchscreen, og de er perfekte til en lang række dokument-, foto- og hobbyopgaver.

Alsidighed til print i hjemmet

Canons PIXMA- og MAXIFY-printere er ikke bare fantastiske til hybridarbejde, de er også alsidige nok til hjemmebrug, børnenes skoleopgaver og familiefotos. Canons Easy-PhotoPrint Editor-app gør det enkelt at oprette en række originale fotoelementer som f.eks. print i brugerdefinerede størrelser, kalendere og kvadratiske fotolayouts, der kan bruges til personlige projekter både derhjemme og på arbejdet.

Jamie er ivrig amatørfotograf og har brugt sin PIXMA TR4650 til at skabe print til indramning, da det er muligt at printe 4x6"-fotos uden kant på få sekunder. Det samme gælder for PIXMA TS7650i og PIXMA TS7750i, som også bruger farvestofbaseret farveblæk for at opnå førsteklasses printkvalitet på glossy fotopapir.

I sidste ende er en printer afgørende, når du arbejder hjemmefra. Uanset om du prioriterer at finde en kompakt printer, der passer til dit hjemmekontor, en højhastighedsprinter til at maksimere din produktivitet eller en cloud-kompatibel printer til problemfri integration for at arbejde med kontoret hjemmefra, er der en Canon-printer, der opfylder dine behov. Få mere at vide om Canons printersortiment til hjemmet og mindre virksomheder, og prøv Canons online printervælger for at finde den printer, der passer til dine behov.


Skrevet af Lorna Dockerill og Matthew Richards

  1. Scan til cloud og scan til e-mail er kun tilgængeligt, hvis du bruger originalt Canon-blæk.
  2. Google og Google Drev er varemærker tilhørende Google LLC, og denne webside er ikke sponseret af eller tilknyttet Google på nogen måde. Dropbox er et varemærke tilhørende Dropbox, Inc. Evernote er et registreret varemærke tilhørende Evernote Corporation og anvendes under licens.

Relaterede produkter

  • PIXMA TR4650 Series

    Inkjet-printere

    PIXMA TR4650-serien

    Print, kopiering, scanning og fax – det hele er så enkelt med denne kompakte og brugervenlige allround-printer til dem, der arbejder hjemmefra.
  • Printere til små kontorer

    MAXIFY GX1050

    Forbliv produktiv derhjemme med denne hurtige, kompakte, brugervenlige og økonomiske 3-i-1-printer med genopfyldelige blæktanke.
  • Printere til små kontorer

    MAXIFY GX2050

    Forbliv produktiv derhjemme med denne hurtige, kompakte og økonomiske 4-i-1-printer med 35-arks ADF.
  • Relaterede artikler

  • TIPS TIL PRINT

    Sådan printer du sikkert

    8 måder at bruge Canons sikkerhedsfunktioner til at sikre printsikkerheden.

  • PRINT

    Sådan bruges en trådløs printer

    Smarte måder at få mest muligt ud af din trådløse printer på.

  • PRINT

    Den rigtige Canon print-app til dig

    Vær kreativ og velorganiseret med Canons print-apps - der er en, der passer til ethvert projekt.

  • PRINT

    Inkjet eller laser: Hvad er det rigtige for dig?

    Opdag forskellene mellem Canons inkjet- og laserprintere, og find ud af, hvad der passer bedst til dine behov.