RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

VIRTUAL REALITY

En ny måde at se på. Velkommen til Canons EOS VR-system

Opdag, hvordan du skaber medrivende tredimensionelt indhold ved hjælp af et kompatibelt EOS fullframe-kamera og RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE-objektivet, samtidig med at du får et mere effektivt og enklere workflow med EOS VR-SYSTEMET.

En ny måde at se på. Velkommen til Canons EOS VR-system

Optag stereoskopisk 180° VR med EOS

Canons innovative løsning til 180° VR-optagelse forenkler og strømliner hele denne proces. Det udnytter fordelene ved RF-fatningssystemet til at muliggøre designet af et kompakt dobbelt fiskeøjeobjektiv, der projicerer stereoskopiske billeder af venstre og højre øje på en enkelt Full Frame-sensor. Dette innovative design eliminerer effektivt problemer med justering af objektiv og billedsynkronisering og optager et dobbelt side-by-side-fisheye-billede direkte på en enkelt fil. Derfor gøres processen med at konvertere og eksportere til et endeligt ækvirektangulært VR-billede enklere og mere robust.
RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Optag

Med kompatible fullframe-kameraer med RF-fatning, som f.eks. EOS R5 og dets fantastiske sensor med høj opløsning, er det nu nemmere at opsætte og optage til stereoskopisk 180° VR. Du skal blot sætte RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE-objektivet på et understøttet kamera med den rette firmware, vælge de ønskede kameraindstillinger og fordybe dig i en helt ny verden af virtuel indholdsskabelse.

Fjernoptagelse

Brug de nyeste versioner af Canons EOS Utility (til kabeltilslutning) eller Camera Connect (til mobil trådløs tilslutning) til fjernopsætning og styring af kameraet, samtidig med at du også kan se en live-forhåndsvisning med dobbelt side-by-side-fisheye- eller ækvirektangulær effekt.

Camera Connect
EOS VR Utility

Konvertér

Det, der engang var en kompleks proces med justering, synkronisering og sammensætning med flere kamera-/filsystemer, er nu blevet uendeligt meget nemmere takket være Canons EOS VR Utility1, som gør konvertering af stereoskopiske optagelser og stillbilleder til redigering og afspilning til en meget mere effektiv proces. Du kan endda importere og automatisk konvertere Canons VR-optagelser direkte til Adobe Premiere Pro1 ved hjælp af Canons EOS VR-plug-in.

Redigér

Canons EOS VR Utility kan udføre grundlæggende beskæring af dine Canon VR-videofiler før konvertering. Hvis du vil have større kontrol over kvaliteten og redigeringen for mere professionelle produktioner, skal du bruge Adobe Premiere Pro ved at importere de konverterede filer fra EOS VR Utility eller blot bruge EOS VR-plug-in til Adobe Premiere Pro til at importere og konvertere dine EOS VR-filer i én proces.

Plug-in til Adobe Premiere Pro VR

Fordelene ved Canon EOS VR-systemet

Canons EOS VR-SYSTEM giver en hurtigere og mere effektiv metode til at skabe imponerende, professionelt stereoskopisk 180° VR-indhold.

 • EOS VR-system

  TEKNOLOGI

  To objektiver, én sensor

  Muliggør brugen af kompatible kameraer med RF-fatning og høj opløsning, f.eks. EOS R52, til at optage to billeder på den enkelte fullframe-sensor for en hurtigere, enklere og mere robust kameraopsætning, der ikke kræver justering og synkronisering af kamera eller objektiv. Desuden betyder brug af et enkelt sensorsystem på et enkelt kamera, at begge billeder har samme farvereaktion og eksponeringsegenskaber, og som standard vil alle kameraindstillingerne være nøjagtig de samme, hvilket betyder mindre tid i efterbehandlingen for at få venstre og højre billede til at matche.

 • EOS VR Utility

  TEKNOLOGI

  Effektiv håndtering og konvertering af enkeltfiler

  Optagelse af billeder for både venstre og højre øje på én sensor gør det muligt at optage de allerede justerede og synkroniserede billeder i én fil. Dette forenkler filhåndteringen for at opnå en ækvirektangulær konvertering (kræver ingen yderligere processer for sammenføjning af flere billeder/filer) og eksport til forskellige professionelle codecs, klar til afspilning eller yderligere redigering på en NLE-tidslinje.

 • RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  TEKNOLOGI

  EOS-kamerasystem

  Ved at bruge et EOS-kamera som f.eks. EOS R5 med dets 8K-sensor kan brugerne optage med et mere velkendt og fleksibelt kamerasystem, samtidig med at de har mulighed for at optage Canon Log/Log3, der giver billeder både med høj opløsning og et stort dynamikområde for optagelser med en større følelse af fordybelse og realisme i det endelige output.

Relateret software

Relaterede produkter

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Vil du vide mere om Canons EOS VR-system?

 1. EOS VR Utility og EOS VR Plug-in til Adobe Premiere Pro er nødvendige for at udføre det ækvirektangulære skift af optagede 180° VR-billeder fra et kompatibelt Canon-kamera. En betalingstjeneste kan være påkrævet for at få adgang til alle de højere funktioner og eksport af codecs.
 2. Kan kræve den seneste firmwareopdatering for VR-kompatibilitet.

  BEMÆRK: DENNE VR-SYSTEMSOFTWARE KAN AFVIGE FRA DET KOMMERCIELLE PRODUKT.