A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. Canon printer paper and Creative Park templates and designs are arranged on the table.

PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

Fem ting, du skal vide om Creative Park-app'en

Creative Park-app'en giver dig timevis af sjov og inspiration, uanset din alder eller dine kreative evner. Med et bredt udvalg af kreative projekter, herunder sjove måder at personliggøre dine ting med, modeller, der kan bygges, og endda spil, du kan hygge dig med, kan du finde noget, du kan lave derhjemme, enten alene eller sammen med familien og vennerne. Creative Park-app'en er den enkle måde til at få adgang til og printe inspirerende idéer direkte fra din mobiltelefon. Den fås til både iOS og Android på en række forskellige sprog. For at komme i gang skal du blot downloade app'en fra App Store eller Google Play. Her er fem af vores foretrukne ting, som du måske ikke ved om Creative Park-app'en, og et par tips til, hvordan du kommer i gang.

1. Den er gratis og nem at bruge

 A personalised card on the paper tray of a Canon printer.
Creative Park-app'en er helt gratis at bruge – det eneste, du skal have, er et Canon-ID og en understøttet Canon-printer.

Creative Park-app'en er helt gratis! Du skal blot downloade den til din mobile enhed. Første gang du starter den, bør app'en automatisk føre dig til websiden for at fuldføre den enkle Canon ID-registreringsproces, eller du kan også registrere dig (eller logge på, hvis du allerede har et Canon ID) ved at navigere til den øverste højre menufane og trykke på Bekræft/Opret Canon ID.
Hvis du vil printe fra Creative Park-app'en, skal du tilslutte en kompatibel Canon PIXMA inkjet-printer – se listen over understøttede printermodeller*. Hvis du vil tilslutte printeren, skal du gå til fanen i menuen til højre, og gå til "Tilføj printer" under "Indstillinger".

2. Det er nemt at finde inspiration

Relaterede artikler
A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

PRINT OG KUNSTHÅNDVÆRK

Opdag hundredvis af gratis, sjove papirprojekter

Fra dukketeatre til brætspil og hjælpemidler til læring til spændende labyrinter – brug Creative Parks udvalg af papirhåndarbejde til at holde børnene beskæftiget og underholdt.

A tablet displaying the Creative Park app sits on botanical themed paper, next to custom invitations and colourful bunting.

PRINT OG KUNSTHÅNDVÆRK

Print din fest med Creative Park-app'en

Gør dine festplaner endnu mere levende med dekorationer og rekvisitter, som du kan printe derhjemme med Creative Park-app'en.

A smartphone displaying the Creative Park app surrounded by Canon printer paper, Creative Park designs and crafting tools.
Uanset om du vil lave festdekorationer, personlige lykønskningskort eller spil til hele familien, har Creative Park et projekt til dig.

Creative Park har alt lige fra papirkunst og brugerdefinerbare lykønskningskort til festdekorationer og 3D-modeller. Uanset hvilken aktivitet eller temamodel, du vil bruge, er Creative Park-app'en nem at navigere i. Hovedmenuen på websiden er opdelt i fire hovedafsnit – "Top", "Scene", "Kategori" og "Ny". Sæsontemaer, der er populære for øjeblikket, vil blive promoveret i afsnittet "Scene", og opdateringer vil altid blive vist i afsnittet "Ny". Hvis du er ude efter noget specifikt, grupperer afsnittet "Kategori" alle skabeloner i underkategorier, som du kan få adgang til med nogle få tryk. Gem de skabeloner, du godt kan lide, ved at trykke på stjernen for at føje dem til dine favoritter.

3. Der er en bred vifte af hobbyprojekter

A Creative Park template emerging from a Canon printer.
Verden er lige ved hånden med det store udvalg af projekter på Creative Park, herunder 3D-modeller og meget mere.

Print og lav en origami-familie af pingviner, lav et stilfuldt flamingo-brevsæt, eller print på et overførselsmedie med en kaktus for at lave en unik t-shirt. Navigér rundt i Creative Park-app'en, og find nok til at underholde dig i timevis. For alle papirhåndværksaktiviteter, f.eks. foldning af en origami-dukke, anbefaler vi, at du bruger Canons MP-101-papir, en skarp saks og en stærk papirlim. For børn og forældre er der et børneafsnit, som kan findes i "Kategori"-menuen, med aktiviteter fra klistermærker, tal- og bogstavplakater til print og bygning af 3D-køretøjer, dyr og mad. Mulighederne er uendelige med Creative Park-app'en, og du kan blive inspireret uanset din alder og dine interesser.

4. Du kan skræddersy næsten alt

A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. A personalised card is on the table.
Lav personlige kort og gaver ved blot at tilføje din egen tekst og billeder fra din mobile enhed.

En af fordelene ved Creative Park-app'en er, at den kan tilpasse næsten alle skabelonerne og gøre dem unikke for dig. Når du har åbnet den ønskede skabelon, kan du trykke på "Redigér", hvorefter downloaden går i gang. Når du har downloadet skabelonen, kan du tilføje din egen tekst eller dine egne billeder fra din mobile enhed ved at trykke på +-knapperne. Så skal du bare tilpasse skabelonen, indtil du er tilfreds. Du kan også zoome ind og ud på skabelonen og bruge håndværktøjet til nemt at navigere rundt.

5. Du behøver ikke forlade app'en

A personalised card created with the Creative Park app next to a Canon printer.
Tilpas designs, tilføj din egen tekst og dine billeder, og print direkte fra din mobile enhed til din kompatible Canon-printer – det er alt sammen nemt at gøre fra Creative Park-app'en.

Creative Park-app'en er ikke kun instinktiv og nem at navigere i, men den giver dig også mulighed for at tilføje billeder og design direkte fra din mobile enhed. Når du er tilfreds med dit design, skal du blot trykke på "Print" i app'en og lade din Canon PIXMA-printer klare resten. Hvis du vil vende tilbage for at gøre mere ved en skabelon på et senere tidspunkt, skal du blot trykke på "Gem", hvorefter din skabelon gemmes i menuen "Dine elementer".

Nu ved du, hvordan Creative Park-app'en fungerer, så nu er der virkelig intet, der holder dig tilbage! Vær med, vær kreativ, og kom i gang med at fremstille med det samme med en stak papir og din Canon inkjet-printer. Download app'en, og kom i gang i dag!

Skrevet af Claire Gillo

* Hvis din printer ikke understøttes, skal du se websiden Creative Park.

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker