A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

PRINT OG KUNSTHÅNDVÆRK

Tilpas, print, dekorér: Fester på den nemme måde med Creative Park

Alle elsker en fest! Når du er ung, betyder skelsættende begivenheder og særlige datoer alt for dig – fødselsdage, jul, beståede eksamener, skoleafslutninger – listen er lang. Det kan være overvældende at organisere en fest: Det tager ofte så lang tid at købe gaver, planlægge spil og underholdning og beslutte sig for drikkevarer og snacks, at oppyntning ofte sker i sidste øjeblik.

Heldigvis har Canons Creative Park-app nogle tidsbesparende, omkostningseffektive løsninger, der opfylder selv de mest krævende festbehov. Både app'en og Creative Park-websiden er fyldt med stilfulde og moderne skabelondesign, der spænder fra fødselsdagsbannere og partyposer til fotorekvisitter og dækkeservietter. Med sjove, lyse og farverige designs er der noget for enhver smag, uanset alder.

For at komme i gang skal du blot downloade app'en fra App Store eller Google Play. Alt, hvad du skal bruge, er et Canon ID og en understøttet Canon-printer.

Design til enhver lejlighed

Personalised cards created with the Creative Park app on a party table with paper garlands and a pineapple gift box.
Fra kort og invitationer til flag og bannere – der er masser af design og skabeloner at vælge imellem.

Creative Park-app'en er din alt-i-én-løsning til festdekorationer. Hvis du lige er ved at komme i gang, kan du prøve at navigere til kategorien "Fest" under fanen "Scene", som har alt fra bannere, poser og æsker til navneskilte og skabeloner til festhatte. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, eller du vil have flere muligheder, kan du se "Brevpapir" under fanen "Kategori" for at finde flere invitationer og brevdesign. Der er også en bestemt "Fødselsdag"-kategori under fanen "Scene" med fødselsdagskort og tilbehør.

Temaer til at style din fest

Two girls hold photo booth party props printed from Creative Park
Vælg et tema til din fest, og vælg rekvisitter og dekorationer, der passer til.

Med Creative Park-app'en kan du tematisere og style din fest, så den passer til din smag. Hvad med et tropisk festtema for at minde dig om sommeren med botaniske invitationskort og plakater og gaveæsker i form af vandmeloner eller den sjove ananasgaveæske? Tilfør nogle flotte fotorekvisitter og farverige, vifteformede guirlander, så er du klar. Eller du kan vælge et prinsessetema med mintgrønne minikroner, pink diamantdekorationer og mangefarvede gaveæsker.

Canons Matte MP-101 A4-fotopapir er et ideelt materiale til fremstilling af modeller og dekorationer i høj kvalitet.

Tilpas og personliggør

Relaterede artikler
Create your own family treasure hunt

KREATIVT PRINT

Skab din egen familieskattejagt

Opdag, hvordan du kan bruge din PIXMA-printer og lidt fantasi til at skabe et spændende eventyr.

Print yourself a happy Halloween

KREATIVT PRINT

Printbare idéer til Halloween

Årstidens idéer til sjov og uhyggelig indretning, kostumer, slik og meget mere.

Bring joy indoors this autumn with papercraft

PRINT OG HOBBYHÅNDVÆRK

Bring glæden indenfor i efteråret

Find ud af, hvordan designer og skaber Pippa Hiscock skabte sjove og personlige fødselsdagsdekorationer af papirklip.

A girl holds a personalised card created with the Creative Park app.
Mange af skabelonerne i Creative Park-app'en kan tilpasses, så du kan overføre billeder fra din kamerarulle, tilføje en personlig meddelelse og derefter printe direkte fra din smartphone eller tablet.

En af de store fordele ved Creative Park-app'en er, at mange af skabelonerne kan tilpasses, så du kan tilføje dine egne billeder eller tekst. Når du har downloadet skabelonen, kan du importere billeder til app'en fra kamerarullen på din mobile enhed og bruge funktionen 'Tilføj tekst' til at tilføje en personlig meddelelse. Børn kan redigere og designe skabeloner efter eget valg på få minutter og derefter oprette trådløs forbindelse til en kompatibel Canon PIXMA-printer, når designet er klar til at blive printet.

Nyd at eksperimentere

A girl folds a paper party garland printed from the Creative Park app.
Hver skabelon leveres også med et letforståeligt sæt instruktioner, som du kan printe, så de er nemmere at følge. Derefter skal du blot folde dine print til 3D-kreationer – denne smukke, pastelfarvede guirlande ville være perfekt til at dekorere et festbord.

Skabelonerne er sorteret i kategorier, og det instinktive design gør det nemt at navigere til det afsnit, du leder efter. Når du har fundet en skabelon, du kan lide, kan du enten klikke på stjernen for at gemme den i menuen "Favoritter" eller klikke på fanen "Redigér" for at downloade den. Hver skabelon leveres også med et letforståeligt sæt instruktioner. "Gem" dine projekter undervejs (gemte elementer placeres i menuen "Dine elementer"), og tryk på "Print", når du er klar.Skrevet af Claire Gillo

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Relaterede artikler

'Bliv inspireret' er din vigtigste kilde til nyttige fototips, købsguider og interessante interviews – alt, hvad du behøver for at finde det bedste kamera eller den bedste printer og gøre din næste kreative idé til virkelighed.

Tilbage til alle tips og teknikker