Kompatibilitetsoplysninger om Wi-Fi-aktiverede digitale kompaktkameraer fra Canon

Canons digitale kompaktkameraer med Wi-Fi-teknologi¹ tilbyder mange forbindelsesmuligheder og mange måder at dele billeder og videoer på med andre enheder og via internettet. På denne side kan du se de nødvendige specifikationer for hver type forbindelse samt vigtige oplysninger om brugen af Wi-Fi-funktionen.

Wi-Fi-kompatibilitetstabel

Funktion Ved brug af direkte forbindelse
(f.eks. når der oprettes forbindelse udendørs)
Ved brug af et Wi-Fi-adgangspunkt
(f.eks. ved forbindelse til et Wi-Fi-hjemmenetværk)
Send billeder til et andet
Wi-Fi-aktiveret kamera fra Canon
Tilgængeligt på alle Canons Wi-Fi-modeller
Ikke tilgængeligt

Opret forbindelse, og del billeder med smartphones eller tablets, tilføj GPS-placeringer eller fjernoptag med en mobilenhed med den gratis Canon CameraWindow-app. For oplysninger om kompatibilitet skal du gå til nedenstående links:Tilgængeligt på:


Apple iOS mobile enheder


Android mobile enheder*

Tilgængeligt på:


Apple iOS mobile enheder


Android mobile enheder

Deling via online-tjenester:
Facebook™
Twitter™ 

irista
Flickr™
Google Drive™
YouTube™
E-mail
CiG online-album

(Deling online kræver adgang til image.canon)

Når kameraet tilsluttes en hvilken som helst mobil enhed, der understøtter Wi-Fi-tethering/Mobilt hotspot AP-teknologi

(Mobile enheder skal have adgang til et mobilt datanetværk. Yderligere omkostninger kan tilkomme.)

Tilgængeligt på alle Canons Wi-Fi-modeller

Sikkerhedskopier billeder på: 

irista
image.canon,
Flickr,
Google Drive,
en computer

(Sikkerhedskopieringsfunktionen kræver adgang til image.canon)

Når kameraet** tilsluttes en hvilken som helst mobil enhed, der understøtter Wi-Fi-tethering/Mobilt hotspot AP-teknologi

(Mobile enheder skal have adgang til et mobilt datanetværk. Yderligere omkostninger kan tilkomme.)

Tilgængeligt**

Oprette forbindelse til en Wi-Fi-aktiveret computer Ikke tilgængeligt

Tilgængeligt

Print af fotos direkte fra en printer, der er kompatibel med PictBridge via trådløst LAN Tilgængeligt*


Tilgængeligt*

* Ikke tilgængeligt på IXUS 510 HS og IXUS 240 HS.
** Ikke tilgængeligt på PowerShot S110, IXUS 510 HS og IXUS 240 HS.

Yderligere oplysninger

Forbindelser

Den direkte Wi-Fi-forbindelse bruger kameraet som et adgangspunkt, som målenheden kan oprette forbindelse til. Det giver mulighed for, at kameraet kan oprette forbindelse til andre Wi-Fi-enheder, selvom der ikke er et tilgængeligt eksternt Wi-Fi-adgangspunkt.

Hvis den direkte Wi-Fi-forbindelse ikke benyttes, skal kameraet have forbindelse til et Wi-Fi-adgangspunkt (f.eks. hjemmets trådløse LAN-internetrouter) for at kunne kommunikere med andre Wi-Fi-enheder.

Selvom disse kameraer understøtter tilslutning til Wi-Fi-adgangspunkter, kan de ikke anvendes i trådløse netværk som f.eks. offentlige trådløse hotspots, der kræver en webbrowser til godkendelse.

Trådløse dataforbindelser (herunder Wi-Fi) kan være begrænsede i nogle lande eller områder. Brugen af Wi-Fi-funktionen bør være i overensstemmelse med det aktuelle lands eller områdes love og regler, herunder enhver begrænsning af anvendelsen af elektronik.

Det er muligt at sende op til 50 billeder ad gangen. Der er en funktion, der automatisk ændrer billedets størrelse, hvis det ikke er nødvendigt, at billedet bliver overført i fuld opløsning. Det er også muligt at sende film med en samlet optagelsestid på under 2 minutter.

Smartphones og tablets

Der er to måder, du kan dele billeder fra disse kameraer med smartphones/tablets på:
1) Vælg de billeder, der skal deles, via kameraets skærm, og kopiér dem til fotogalleriet på din smartphone, eller
2) Brug Canon CameraWindow-app'en til at gennemse kameraets indhold på din smartphones skærm og til at vælge billeder, der enten skal gemmes i din smartphones fotogalleri eller uploades til internettet (kun Android).

Canon CameraWindow-app'en skal være installeret, før kameraet kan oprette forbindelse til en smartphone. Du kan downloade app'en og kontrollere enhedens kompatibilitet ved at besøge:

For en NFC-kompatibel Android-smartphone (OS version 4.0 eller senere) vil aktivering af NFC og berøring af smartphonen mod kameraets N-Mark (NFC) starte Google Play på smartphonen. Når CameraWindow
-downloadsiden vises, skal du downloade og installere app'en. Efter installationen kan NFC bruges til at starte app'en.

GPS via Mobile

Hvis dit Canon-kompaktkamera har GPS via Mobile, er det muligt at føje positioner til dine billeder. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du have en smartphone eller tablet med et GPS-modul og Canon CameraWindow-app'en. Din smartphone/tablet kan bruges til at registrere positioner, mens du optager med kameraet. Når du er færdig med at optage, kan du synkronisere smartphonens registrerede positioner med billederne i kameraet ved hjælp af Wi-Fi-tilslutningen.

Fjernoptagelse fra smartphone

Du kan styre kameraet trådløst via din smartphone fra en afstand på op til fem meter. Det er perfekt, når du gerne selv vil med på et gruppebillede med venner og familie eller tage billeder af dyr i naturen. Du skal blot forbinde kameraet med din smartphone via Wi-Fi og kontrollere udløser, zoom, flash og timer vha. et live-visnings-feed på den dedikerede app.

Upload til internettet fra kameraet

Med forbindelse til en mobil enhed:
Visse mobile enheder, herunder smartphones, understøtter Wi-Fi-tethering eller Mobilt hot-spot adgangspunkt. Hermed kan du dele en mobil datanetværkstilslutning med andre enheder, herunder Canons Wi-Fi-kameraer. Kameraets funktion til øjeblikkelig deling, når tethering-forbindelsen er i brug, svarer til, at kameraet har forbindelse til et almindeligt Wi-Fi-internetadgangspunkt (se nedenfor). En tethering-forbindelse kan resultere i yderligere omkostninger fra din udbyder af mobil data.

Med forbindelse til et Wi-Fi-adgangspunkt:
Adgang til et Wi-Fi internet-adgangspunkt og til image.canon er påkrævet for at kunne uploade billeder til webtjenester med kameraet. Billeder gemmes i dit image.canon-online-album , og der føjes et link til alle nye album til din Facebook- eller Twitter-konto eller i e-mail-meddelelsens tekst.
Når du deler på Facebook, er det også muligt at vælge, om billedet kun skal gemmes på Facebook, kun på image.canon eller på begge.
Når destinationen er YouTube, bliver filmen uploadet og gemt direkte på din YouTube-konto.
Billeder kan også blive sendt til din irista, Flickr- og Google Drive-konti.

image.canon

image.canon er en online-tjeneste til deling af billeder og videoer. Du får op til 10 GB personlig lagerplads, hvilket gør den perfekt til lagring af mange billeder, endda i fuld opløsning. Et brugervenligt interface gør det muligt for brugere at søge efter billeder, oprette album med både billeder og film, som venner kan skrive kommentarer til, og at dele album direkte via e-mail og sociale netværkssider. Kameraer fra Canon med Wi-Fi-tilslutning bruger image.canon til at tilgå forskellige webtjenester som f.eks. sociale netværkstjenester og e-mail direkte fra kameraet.

Sikkerhedskopiering online eller på en computer (Image Sync (Billedsynkronisering) eller Send via Server)

Du skal have en image.canon-konto for at kunne sikkerhedskopiere billeder via funktionen Image Sync eller Send via Server. Valgte billeder kan sikkerhedskopieres online (ved hjælp af irista, image.canon, Flickr og Google Drive) og en computer.

Tilslutning til en computer

Kameraet kan forbindes trådløst til en computer, når de er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk (f.eks. hjemmets Wi-Fi-router). CameraWindow DC-computersoftware skal være installeret på computeren, inden der oprettes forbindelse.

Print fra kameraet

Der kan printes fotos trådløst fra kameraet på printere, som er kompatible med PictBridge, via trådløst LAN, herunder udvalgte Canon SELPHY- og PIXMA-printere.


- Wi-Fi er et varemærke, der angiver interoperabilitetscertificering for trådløse LAN-enheder.
- Kompatible trådløse LAN-standarder er IEEE802.11 b, g og n (kun 2,4 GHz bånd). Infrastructure mode (WPS-kompatibel), Ad hoc mode. Sikkerhed: WEP, WPA-PSK (AES/TKIP), WPA2-PSK (AES/TKIP).
- Oplysningerne på denne side gælder ikke for det trådløse Canon IXUS-digitalkamera, der blev lanceret i 2005.
FLICKR-mærket er et registreret varemærke tilhørende Yahoo! Inc.