The state-of-the-art G-series flagship with stunning handling, speed and DSLR quality
Blank-Rect Image

Canon PowerShot G1 X Mark III

Flagskibet i den sofistikerede G-serie med fantastisk betjening, hastighed og digital spejlreflekskvalitet

Køb nu

Discover the Powershot G1 X III

Oplev PowerShot G1 X Mark III

Magnum-fotograf Alex Majoli udforsker omgivelserne på Sicilien med G1 X Mark III.

Se video

Den ultimative G-serie samler det bedste fra PowerShot og EOS

Med den legendariske arv har G1 X Mark III en unik blanding af de digitale spejlreflekskameraers hastighed, kvalitet og fleksibilitet og let PowerShot-betjening. Ideel til fotografer, der er på udkig efter et "alt-i-en"-alternativ til et digitalt spejlreflekskamera som fotografisk følgesvend.

Se alle specifikationer

360 View of the G1 X Mark III
Significantly lighter and thinner than the G1 X Mark II

G1 X Mark III er markant lettere og tyndere end G1 X Mark II og har et EOS-inspireret ergonomisk design, der appellerer til fotografer, som vil lade deres digitale spejlreflekskamera blive hjemme og rejse let.

Fremragende billedkvalitet

G1 X Mark III har en APS-C-sensor med 24,2 Megapixel opløsning, en stor blænde, 3x optisk zoom med 24-72mm brændvidde samt en DIGIC 7-processor til optagelse af fantastiske billeder og film.

Engineered to deliver on every level, Dual Pixel CMOS AF enables assured and responsive focusing plus 4-stop stabilisation to safeguard handheld shooting.

Hurtig og sikker optagelse

Kameraet er konstrueret til at levere på alle niveauer, og Dual Pixel CMOS AF giver sikker og hurtig fokusering plus 4-trins billedstabilisering for at sikre håndholdt optagelse.

Smuk og sikker betjening

En centralt placeret elektronisk søger med høj opløsning, Touch and Drag AF samt EOS-inspireret ergonomi giver samme tryghed som et digitalt spejlreflekskamera trods kameraets kompakte format.

A centrally positioned high resolution Electronic Viewfinder, Touch and Drag AF plus EOS inspired ergonomics give DSLR levels of confidence despite the pocketable size.

Full HD 60P-film

Optag utroligt detaljerede 60P-film i Full HD, og opnå jævne og stabile optagelser, selv når du løber med kameraet, takket være Dual Pixel CMOS AF og 5-akset filmstabilisering.

Full HD 60P movies

Avancerede tilslutningsmuligheder

Brug G1 X Mark III's altid tændt Bluetooth®*, så det er nemt at tilslutte mobile enheder. Udvid dine kreative muligheder med fuld manuel kontrol via Camera Connect-app'en.

Use the G1 X Mark III’s always-on Bluetooth to easily connect to smart devices.

Canon har som mål at blive CO2-emissionsfri i virksomhedens aktiviteter inden 2050

Vi vil opnå dette ved at levere en gennemsnitlig forbedring på 3 % om året i indekset for forbedring af CO2-emissioner pr. produkt. Dette, hvis det opretholdes, ville betyde en reduktion på ca. 50 % i forhold til 2008-niveauet i år 2030. Vi erkender, at dette er i overensstemmelse med det reduktionsniveau, som Paris-aftalen kræver.

Vi vil fortsætte med at foretage målvurderinger ud fra et langsigtet perspektiv som en metode til at kontrollere vores bidrag til realiseringen af et samfund med lavt kulstofindhold.

Få mere at vide

Specifikationer

3x

3x

Optisk zoom

Digic 7

DIGIC 7

Effektiv processor

24.2 MP

24,2 Megapixel

APS-C-sensor

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Hurtig og sikker fokusering

7 fps

7 billeder/sekund

Med autofokus

Large

Stor

central søger

Full HD

Full HD

60p-film

Always-on

Altid tændt

tilslutning

Se alle specifikationer

Specifications of the G1 X Mark III

Galleri

Se livet med Magnum-fotografen Alex Majolis øjne, når han tester G1 X Mark III i Sicilien.

What's in the box

Kassens indhold:

Digitalkamera PowerShot G1 X Mark III

Objektivdæksel

Objektivdækselsnor

Halsrem NS-DC12

Remstykker (til NS-DC12)

Batteripakke NB-13L

Batterioplader CB-2LHE

Strømkabel

Brugervejledningssæt (opstartsvejledning)

Kompatibelt tilbehør

Awards

Canon PowerShot
Bedømmelser og anmeldelser

Relaterede produkter

Dine fortællinger fortalt på din måde

Upload dine fotos og videoer fra alle dine enheder, og administrér alle dine fotos på ét sted.

Få mere at vide

* Altid tændt forbindelse mellem mobil enhed og kamera via Bluetooth® kræver startopsætning med Canon Camera Connect-appen. Bluetooth®-forbindelsens stabilitet afhænger af den mobile enheds model og andre miljømæssige faktorer. Bluetooth®-navnet og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth® SIG, Inc. og enhver brug af sådanne mærker af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere. Kompatible mobile enheder skal have Bluetooth® version 4 (eller nyere) samt køre iOS 8.4 (eller nyere) eller Android 5.0 (eller nyere) med den seneste Canon Camera Connect-app installeret (tilgængelig fra Apple App Store eller Google Play Butik).