Canon CanoScan LiDE 700F

CanoScan LiDE 700F

Med dens geniale 3-vejs design og 180°-låg giver LiDE 700F både store og små arbejdspladser mulighed for at scanne med høj opløsning. Du kan få enestående detaljer og forstørrelser ved scanning af 35 mm film ved op til 9600 dpi.

Fordele

  • LiDE-scanner med CIS-sensor
  • Innovativt 3-vejs design
  • Strøm fra et USB 2.0-kabel
  • Filmscanning ved 9600x9600 dpi
  • Reflekterende scanning ved 4800x4800 dpi
  • 48 bit farve
  • Automatisk scanningsfunktion
  • Konfigurerbare knapper
  • Automatisk QARE - fjernelse af støv og ridser

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon CanoScan LiDE 700F

LiDE-scanner med CIS-sensor


En LiDE-scanner med CIS-sensor er en vinderkombination af scanning ved utroligt høj opløsning og lavt strømforbrug. LiDE 700F får strøm fra et enkelt USB-kabel, der er tilsluttet til en computer, og der er ikke brug for yderligere strømkabler. Den er derfor virkelig bærbar og pladsbesparende.

Innovativt 3-vejs design


LiDE 700F's geniale 3-vejs design med flip ud-sokkel gør, at den kan bruges i flere indstillinger: stående, liggende eller opretstående. Det betyder, at den passer ind på enhver arbejdsplads.

Filmscanning ved 9600x9600 dpi


Scanninger ved utroligt høj opløsning på 9600x9600 dpi fra 35 mm film er mulig takket være en særlig enhed med klemmeholder til scanning af film (medfølger). Det giver kæmpe forstørrelser og udskrifter med gengivelse af selv de mindste detaljer fra dine 35 mm negativer/positiver.

Reflekterende scanning ved 4800x4800 dpi


Flatbedscanneren kan bruges i enhver stilling og giver dig præcise, klare og tydelige billeder og dokumenter med en optisk opløsning på op til 4800x4800 dpi.

48 bit input


Få naturtro farvegengivelse med 48 bit input, der kan gengive millioner af forskellige farver, hvilket giver dine farvescanninger en utroligt nøjagtig dybde og tone.

Automatisk scanningsfunktion


Efter et enkelt klik genkender Auto Scan Mode (automatisk scanningsfunktion) automatisk originalens dokumenttype og format, hvorefter de relevante indstillinger bruges til at scanne og gemme. Betjening med et enkelt tryk sparer tid, fordi du undgår tidskrævende konfiguration af indstillinger.

Konfigurerbare knapper


De fire konfigurerbare knapper muliggør hurtig og bekvem betjening af PDF-, kopierings-, scannings- og e-mail-funktioner. Du kan vælge indstillinger og lægge dem under hver enkelt knap – når først disse indstillinger er gemt, virker din scanner præcis som du ønsker.

QARE - fjernelse af støv og ridser


QARE står for Quick Automatic Retouching and Enhancement - og er en teknologi til automatisk retouchering og forbedring. Reflekterende dokumenter og gamle fotografier kan nu let forbedres og udskrives med en fotoprinter af god kvalitet. LiDE 700F finder og fjerner automatisk støv fra dine scanninger. Det får dokumentet/fotoet til at se ud som nyt, og du behøver ikke bruge tid på besværlig retouchering efter scanningen. Understøttet af ScanGear giver QARE retouchering uden stigende omkostninger.

Medfølgende software


Canons MP Navigator EX-software administrerer scannede filer: Du kan konvertere dokumenter til søgbare PDF-filer, beskytte med adgangskoder og bruge over 15 OCR-sprog .

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon CanoScan LiDE 700F, dets funktioner og hvad det kan.

Scanning resolution in dots per inch

Scanningsopløsning i punkter pr. tomme

No power connection required

Ingen strømtilslutning påkrævet

A4 colour document scan speed

Scanningshastighed for A4-dokument i farver

Negative film scanning

Scanning af negativer

One touch operation

Betjening med et enkelt tryk

PDF files creation function

Funktion til oprettelse af PDF-filer