Canon CanoScan LiDE 200

CanoScan LiDE 200

Intuitiv LiDE-scanner med fire knapper til kopiering, scanning, e-mail og PDF. Leverer høj kvalitet i 4800 dpi opløsning og 48-bit farve med 300 dpi-scanninger af A4-format på kun 14 sekunder.

Fordele

  • Kompakt, praktisk design
  • 4800 x 4800 dpi A4-scanning
  • Hurtig 300 dpi A4-scanning
  • Praktiske knapper til kopiering, scanning, e-mail og oprettelse af PDF-filer
  • Reduktion af støv og ridser
  • Automatisk scanningsfunktion
  • Enkelt USB-tilslutning

Funktioner

Kig nærmere på Canon CanoScan LiDE 200

Detaljeret scanning


Dokument- og fotoscanning af høj kvalitet leveres med en opløsning på 4800 x 4800 dpi. Scanneren har også 48-bit intern farvedybde, som sikrer gengivelse af omfattende fotografiske detaljer og præcise farver, så dine originalmedier altid får det bedste udseende.

A4-højhastighedsscanning er mulig, og 300 dpi-scanninger kan foretages på ca. 14 sekunder.

Praktisk design


Scanneren har kompakt design og leveres med klemmeholder til opretstående scanning, så den ikke bare ser godt ud, men også kræver minimal plads på skrivebordet. Det avancerede Z-låg med dobbelthængsel gør det muligt at scanne tykke dokumenter eller ligefrem bøger.

Fire praktiske knapper dækker de mest almindelige funktioner, som en bruger kan have behov for på scanneren. Knapperne er til kopiering, scanning, e-mail og oprettelse af PDF-filer – og hver enkelt funktion kan udføres med et tryk på en knap

Scanneren tilsluttes via USB-kabel, så den er nem at installere og betjene. USB-kabelforbindelsen betyder også, at der ikke er behov for en AC-adapter til at forsyne scanneren med strøm.

Kreative funktioner


En række faciliteter er med til at give brugerne en ekstra service, herunder den automatiske scanningsfunktion. Denne funktion genkender automatisk den type originalmedie, du anbringer i scanneren – et dokument eller foto – og scanner og gemmer derefter materialet med de rette indstillinger. Automatisk scanning kan udføres med bare ét klik.

Du kan også fjerne støv og ridser fra fotos, så du kan forbedre billederne. Det reducerer automatisk omfanget af støv og ridser og genskaber falmede farver på gamle fotos.

Software


Den software, der følger med scanneren, inkluderer ArcSoft PhotoStudio og ScanGear. MP Navigator EX-softwaren gør det lettere at betjene scanneren og udføre selv de mest komplekse scanningsopgaver på en Windows- eller Mac-computer.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon CanoScan LiDE 200, dets funktioner og hvad det kan.