Canon CanoScan 4400F

CanoScan 4400F

Med scanning med en ekstraordinær høj opløsning på 4800 dpi leverer CanoScan 4400F billeder i højeste kvalitet uden at sprænge dit budget. Denne superhurtige scanner er smart og alsidig og har en filmadapterenhed, QARE Level 3, og syv frontknapper.

Fordele

  • 4800 x 9600 dpi med 48-bit farvedybde
  • Filmadapter - 6 stk. 35 mm filmstrimler og 4 stk. 35 mm-dias
  • Lynhurtig scanningsenhed
  • QARE Level 3-teknologi til eliminering af støv og ridser fra fotos
  • Omfattende softwarepakke
  • USB 2.0 Hi-Speed
  • 7 frontknapper
  • Hurtig multifotoscanning
  • Avanceret Z-låg

Funktioner

Kig nærmere på Canon CanoScan 4400F

Fremragende scanningskvalitet


Med en CCD-sensor på 4800 x 9600 dpi, der fanger imponerende detaljer, leverer CanoScan 4400F fremragende, skarpe billeder, der er velegnet til forstørrelse og udskrivning med høj opløsning. Farvedybden på 48 bit sikrer, at dine scanninger har en enestående nøjagtig farvegengivelse.

FilmscanningCanoScan 4400F er forsynet med en universel, indbygget filmadapterenhed (FAU), hvormed du kan scanne 6 stk. 35 mm negativer eller 4 monterede dias i en enkelt arbejdsgang.

Lyrhurtige scanningerCanoScan 4400F’s lynhurtige scanningsenhed optimerer din produktivitet og leverer previews på kun fem sekunder. Selv ved scanning ved højeste opløsning bevares det effektive workflow, da USB 2.0 Hi-Speed-forbindelsen sikrer hurtig dataoverførsel.

Automatisk retoucheringQARE Level 3 teknologien gendanner automatisk ridsede, beskadigede eller falmede fotos til den oprindelige kvalitet, uden at du skal bruge timevis på manuel retouchering. Det reducerer også korn på fotos, der er taget på highspeed-film.

Omfattende softwareEn omfattende række billedsoftware, der følger med CanoScan 4400F, fuldender pakken. Med ArcSoft PhotoStudio, OmniPage SE og Presto!PageManager kan du let redigere dine scannede billeder, konvertere papirdokumenter direkte til redigérbare filer og let administrere alle scannede dokumenter. Canons ScanGear og CanoScan Toolbox er blevet opgraderet, så de nu indeholder en billedkvalitet og funktionalitet, der er bedre end nogensinde. CanoScan 4400F er kompatibel med både Windows og Mac.

FrontknapperFleksibilitet og tidsbesparende: Syv knapper giver med ét tryk adgang til almindelige scanningsopgaver. Tilpas disse, så de udfører de funktioner, du har mest brug for: kopiering, scanning, oprettelse af PDF-filer eller afsendelse til dit e-mail-program. Fire af knapperne er dedikeret til scanning direkte til PDF, herunder scanning i farve eller i mono.

Scanning af flere fotosMed Canons hurtige multifotoscanning kan du med CanoScan 4400F scanne op til 10 separate billeder på én gang og herefter arbejde med hvert enkelt. Multifotoscanning identificerer, beskærer og opretter automatisk flere billeder - og genkender endda den type original, du anvender (film eller foto).

Scanning af tykke objekterVed hjælp af et avanceret Z-låg kan CanoScan 4400F scanne tykke dokumenter, bøger eller mindre objekter, så let som du scanner et enkelt A4-ark. Ved at skabe et ensartet tryk på det, der hviler på glasset, sikrer låget de bedst mulige resultater, uanset størrelsen og faconen på dit objekt.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon CanoScan 4400F, dets funktioner og hvad det kan.