ImageBrowser EX

Bemærk, at ImageBrowser EX nu har erstattet ZoomBrowser EX og ImageBrowser.

ImageBrowser EX er et softwareprogram til håndtering af billeder, der er optaget med dit Canon-kamera, som giver en et gennemskuelig procedure til alt fra download, organisering og redigering af billeder til print eller afsendelse af billeder som vedhæftede filer i e-mails.

Du kan udføre mange af de funktioner, der findes i Adobe Photoshop f.eks. beskæring, konvertering af JPEG- og RAW-billeder og justere kontrast og farvemætning. Du kan også oprette og printe personlige fotoalbum, eller oprette panoramabilleder fra flere billeder med PhotoStitch, som også er inkluderet.

Map Utility kan også åbnes via ImageBrowser X, hvilket giver dig mulighed for at tagge, hvor dit billede er taget. Dette gælder kun for GPS-aktiverede kameraer.

ImageBrowser EX er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til dit Canon-kamera.

ImageBrowser EX installerer automatisk Microsoft Silverlight fra Microsoft-serveren. Kontrollér, at du har en fungerende internetforbindelse for at denne installation kan gennemføres.