RAW-billeder kan ikke åbnes på en computer

ID for FAQ: 8200675700

Udgivelsesdato: 26 februar 2020

Løsning:

Hvis RAW-billeder, der er taget med dit kamera, ikke kan åbnes på computeren, skal du følge disse trin.

1. Er Digital Photo Professional installeret?

For at se og redigere RAW-billeder optaget med kameraet på en computer, skal du downloade og installere Digital Photo Professional Ver.4.x.

BEMÆRK
: Digital Photo Professional
Du kan konvertere billeder fra RAW til JPEG eller TIFF og gemme dem på en computer. Du kan også udføre forskellige billedjusteringer.

2. Har du den nyeste version af Digital Photo Professional?

Hvis du allerede har Digital Photo Professional installeret på din computer, skal du gå til værktøjslinjen og vælge [ Help ] (Hjælp) og derefter vælge [About] (Om) for at kontrollere din softwareversion.

Derefter skal du bekræfte den nyeste version af Digital Photo Professional. Der er oplysninger om Digital Photo Professional på Canons webside, hvorfra du kan downloade den nyeste version af installationsprogrammet.

Installer den nyeste version af Digital Photo Professional Ver.4.x, hvis den ikke allerede er installeret. Kameraet reagerer ikke, selvom Digital Photo Professional er [ Ver.4 ]. Hvis du ikke har den nyeste version, kan du ikke få vist eller redigere dine billeder.

Hvis du har brugt et kamera, som Digital Photo Professional Ver.3.x ikke svarer til, vises RAW-billeder som nedenfor.

Når billederne vises som vist, skal du installere den nyeste Digital Photo Professional Ver.4.x.

REFERENCE
RAW-billedformat
RAW-billeder er "rå" (ubehandlede) data, optaget af kameraets billedsensor, som grundlæggende optages uden forringelse af billedkvaliteten i forbindelse med kameraets interne billedbehandling.
Hver kameraproducent har sin egen type RAW-format. Derfor understøtter nogle programmer ikke RAW-billeder, der er blevet taget med kameraet.

Berørte modeller

• EOS 100D
  • EOS 1200D
  • EOS 1300D
  • EOS 2000D
  • EOS 200D
  • EOS 250D
  • EOS 4000D
  • EOS 5D Mark II
  • EOS 5D Mark III
  • EOS 5D Mark IV
  • EOS 5DS
  • EOS 5DS R
  • EOS 60D
  • EOS 60Da
  • EOS 6D
  • EOS 6D Mark II
  • EOS 700D
  • EOS 70D
  • EOS 750D
  • EOS 760D
  • EOS 77D
  • EOS 7D
  • EOS 7D Mark II
  • EOS 800D
  • EOS 80D
  • EOS 850D
  • EOS 90D
  • EOS-1D C
  • EOS-1D Mark IV
  • EOS-1D X
  • EOS-1D X Mark II
  • EOS-1D X Mark III

Besvarede denne artikel dit spørgsmål?