APP

Canon Content Transfer Mobile

En iOS-app, der forbinder en iPhone med XF605 for problemfri overførsel af optagelser i kameraet til en FTP-server.

Abonnementsgebyrer er gældende

Hurtigere og mere strømlinede nyhedsworkflows

Content Transfer Mobile (CTM) er en iOS-app, der gør det muligt at downloade nyhedsoptagelser til en iPhone og uploade direkte til en tv-stations FTP-server via 4G/5G eller Wi-Fi. Det giver også avanceret metadatastyring.

XF605

Download indhold fra kamera til telefon

Brug CTM til at tilslutte XF605 til en iPhone enten via Wi-Fi eller et kompatibelt USB-C-kabel, og download MP4-, XML-, metadata- og lyd-proxy-filer til iPhonen.

Upload indhold fra telefonen til FTP-serveren

Ud over at administrere, hvilke lokalt lagrede filer der uploades til en FTP-server, gør CTM det også muligt at downloade indhold fra kameraet og straks overføre det til serveren i en enkelt handling for at opnå et mere effektivt workflow.

XF605
XF605

Redigering af nyhedsmetadata

En væsentlig fordel ved CTM er, at det gør det muligt at redigere og importere metadata før og efter optagelsen. Den understøtter NewsML-G2-standarden, hvilket giver ensartethed og nem integration i et broadcast-workflow samt filstyring. XML-filer kan redigeres i CTM og skrives til kameraet, eller alternativt kan metadata, der er optaget i kameraet, også ændres i CTM, så brugerne kan opdatere indholdsoplysningerne, før de overfører dem til serveren.

Relaterede produkter

 • Professionelle videokameraer

  XF605

  Et alsidigt 4K-videokamera i broadcast-kvalitet med avanceret AF, tilslutningsmuligheder og streaming til krævende produktioner.
 1. Understøttede sprog

  Tilgængelig på engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, russisk, tyrkisk, portugisisk.

  Kompatibilitet – Canon XF605*

  * Det visuelle udseende af Canon XF605, der vises på disse fotografier og dette videoindhold, kan variere fra det kommercielle produkt.