Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Directional Stereo Microphone DM-E1

Optag film med et fantastisk, klart lydspor med denne retningsbestemt stereomikrofon i Canon-kvalitet med et kompakt og let Shotgun-design og alsidig retningsbestemt lydopfangelse.

Fordele

  • Ekstern retningsbestemt stereomikrofon til EOS-kameraer*
  • Bredt frekvensområde og høj følsomhed for fyldig, detaljeret lyd
  • Tre retningsbestemte metoder til at optage forskellige motiver
  • Mikrofonophæng og vindhætte reducerer uønsket støj
  • Kompakt og let design, der er nemt at have med sig

Funktioner

Kig nærmere på Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Ekstern mikrofon i shotgun-design


Den retningsbestemt stereomikrofon DM-E1 har et shotgun-design og leverer filmlyd i høj kvalitet. Den er nem at montere på hot shoe'en og tilsluttes i et 3,5 mm mikrofonstik på en bred vifte af kompatible EOS-kameraer*.

Fyldig, realistisk lyd


Optag fyldig og realistisk lyd, f.eks. hele toneomfanget i musik, lige fra de høje frekvenser fra violiner og fløjter til de lave frekvenser fra kontrabas og basguitarer, med et optagelsesområde på 50 Hz til 16 kHz. Med en følsomhed på -42 dB kan du optage selv de svageste lyde.

Alsidige retningsbestemte funktioner


Tilføj en imponerende lydside til din film takket være tre retningsbestemte optagelsesmetoder. Skift ubesværet mellem 90° og 120° optagelse for stereolyd af høj kvalitet i forskellige størrelser rum, eller brug Shotgun-metoden (monaural) til at optage personer, der taler direkte til kameraet uden miljømæssig påvirkning.

Lydspor i høj kvalitet


Optag klar lyd i høj kvalitet uden uønsket støj takket være et mikrofonophæng, der modvirker rystelser fra betjening af kamera eller objektiv. Den medfølgende vindhætte reducerer udendørs vindstøj og et 66 dB S/N-forhold (signal/støj) betyder mindre støj fra baggrunden.

Nemt at have med


Et kompakt letvægtsdesign gør det nemt at tage mikrofonen med dig overalt. Kombineret med kameraet og objektivet udgør den en smart optagelsesenhed, der gør det muligt at lave håndholdte optagelser behageligt over længere tid. En letvægts lithiumbatteri af knaptypen holder vægten nede på et minimum.

*Anbefales ikke til brug sammen med EOS-1D Mark IV og EOS 550D, da disse ikke har en manuel volumenkontrol til mikrofonindgangen

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Directional Stereo Microphone DM-E1, dets funktioner og hvad det kan.

  • Retningsbestemt stereomikrofon DM-E1
  • Vindhætte til DM-E1
  • Betjeningsvejledning
  • Garantibevis