PURCHASE TO PAY

P2P-automatisering understøtter væksten

Middle-aged man in shirt walks between warehouse shelving

En virksomhed i vækst

KEW Electrical er en af Storbritanniens hurtigst voksende uafhængige elektriske grossister med et solidt ry for dag-til-dag-lagertilgængelighed og kundeorienteret personale.

Man in high visibility vest takes stock of boxes in electrical wholesaler warehouse

Effekten af hurtig ekspansion

Da virksomhedens høje vækst begyndte at overstige kapaciteten, behandlede økonomiafdelingen mere end 96.000 leverandørfakturaer manuelt om året. Disse individuelle papirstier gjorde det svært at spore tilvæksten af varer, der var blevet modtaget, men endnu ikke faktureret. Uden ordentlig kontrol med omkostningerne led den hastigt ekspanderende virksomhed også under manglende likviditet.

KEW Electrical havde brug for en processtyringsløsning, der kunne udvikle sig sammen med virksomheden.

Woman in office processes Accounts Payable paper invoices in front of computer

Digital transformation med Canons Purchase to Pay

Ved at indgå i et strategisk partnerskab med Canon blev KEW Electrical i stand til at transformere virksomhedens kreditorproces med en automatiseret end-to-end Canon Purchase to Pay-løsning (P2P).

Det digitaliserede workflow automatiserer 80 % af KEW Electricals kreditorproces under én enkelt platform, som automatisk afstemmer, registrerer og arkiverer elektroniske fakturaer efter PO-numre. Da arbejdet bliver hurtigere og smartere, betyder Canons Purchase to Pay-løsning, at KEW Electrical kan fastholde og understøtte virksomhedens vækst med høj produktivitet, fuld compliance og et klart overblik over udgifterne.

Man in shirt talks to man in high visibility jacket among rolls of electrical cabling in warehouse


FAKTURAERNE GÅR IKKE LÆNGERE TABT I POSTEN ELLER BLIVER BEHANDLET FOR SENT TAKKET VÆRE DET AUTOMATISKE SYSTEMS HURTIGHED OG EFFEKTIVITET.

Tim Standing,
Økonomichef hos KEW Electrical

Automatisering af workflow for skalerbar vækst

Implementering af P2P-automatisering gjorde KEW Electrical i stand til at få fuldt overblik og kontrol over likviditeten og indkøbsvaner. Denne forbedrede købekraft betyder, at der ikke længere er brug for ekstra personale, og at leverandøromkostningerne reduceres. Virksomheden kan endda udnytte udligningsrabatter til at betale leverandører hurtigt.

I KEW Electricals ledelsesdivision giver rapporterings- og kontrolpanelfunktionerne i P2P-løsningen et klart overblik over hele kreditorprocessen, hvilket minimerer risikoen for svindel og dobbeltbetalinger.

Den automatiserede løsning har vist sig at være så stor en succes hos selskabets økonomiafdeling og ledelsesdivision, at KEW Electrical nu har også har implementeret Canons Purchase to Pay i deres administration af faste udgifter.VI HAR ET ENORMT VÆKSTPOTENTIALE, OG VI VIL GERNE FORTSÆTTE MED AT ARBEJDE MED EN PARTNER, DER BÅDE KAN STØTTE OG FORTSÆTTE PÅ DENNE REJSE MED OS.

Transformér jeres virksomhed med hurtigere og smartere Purchase to Pay-løsninger.

Tal med vores team