Sikkerhed på den hybride arbejdsplads: Hvad er de største faldgruber, og hvordan undergår man at falde i?

Den hybride arbejdsform øger risikoen for hackerangreb markant. For at beskytte virksomhedens data og dokumenter på tværs af alle platforme og enheder er det afgørende at implementere en effektiv sikkerhedsstrategi. Men hvordan gør man? Få svarene i oplægget.
Se oplægget
Canon Camera

Hybridarbejde har tilføjet en ekstra dimension til sikkerhedsudfordringerne, eftersom medarbejderne nu arbejder fra forskellige steder og bruger forskellige enheder og netværk. Hackere udnytter fuldt ud, at vi ikke er på kontoret, og udvikler stadig mere sofistikerede angrebsmetoder for at udnytte sårbarhederne i den hybride arbejdsmodel.

Vi har haft besøg af Andreas Eskerod, som kom forbi for at tale om hybridarbejde og IT-sikkerhed. I sit oplæg forklarer han de typiske faldgruber ved den hybride arbejdsplads og giver svar på, hvordan man gør den hybride arbejdsplads sikker.

Canon Camera

Varighed: 33:44min

Hybridarbejde er kommet for at blive

Hvad får du svar på:

  • Hvordan opdager du et datalæk?
  • Hvad er de typiske VPN-problemer?
  • Hvilke cybertrusler er de største mod hjemmearbejde?
  • Hvad er konsekvenserne for en virksomhed, der bliver ramt?
  • Hvordan sikrer du en hybridarbejdsplads?

Om Andreas Eskerod

Andreas er en erfaren sikkerhedsrådgiver, der har været frontfigur i flere IT-sikkerhedssager før, under og efter angreb. Han er bl.a. uddannet ESL-informationssikkerhedsleder og har en diplomuddannelse i IT-sikkerhed.

Andreas Eskerod

Andreas Eskerod

Har du brug for mere information?

Læs mere