DIGITALT BOGTRYK

Inkjet åbner for en verden af farver

Two male Digiforce employees at the book printing office

Det går strygende for digitalt bogtryk

Den hollandske virksomhed Digiforce har specialiseret sig i digitalt bogtryk til akademiske og pædagogiske forlag over hele Europa. Hvert år producerer deres automatiserede workflow 500.000-600.000 bøger i små oplag og enkeltudgaver for kunder i Holland, Belgien og Tyskland.

Woman and man in front of large inkjet production printers, examining book pages to be printed

Kombination af sort/hvid og farve

Print af farve- og sort/hvid-sider på separate maskiner gør det dyrt at udgive bøger med blandede sider. Det betyder også, at der er en større risiko for uoverensstemmelser i printkvaliteten.

Digiforce havde brug for en driftssikker løsning, der kan printe sort/hvid- og farvesider på én enhed. Og denne enhed skulle være driftssikker 24 timer i døgnet.

Back of a man wearing a jumper with the Digiforce name and logo using an inkjet printing press

Investering i inkjet-printteknologi

Efter at have arbejdet med Canon i mange år vidste Digiforce, at de kunne forvente et højt niveau af kvalitet og driftssikkerhed. Så da administrerende partner Frank van Boxtel hørte om Canons nye inkjet-printteknologi med arkfremføring i VarioPrint i300, indså han straks, at det var en effektiv printløsning.

Ved at producere bøger med sort/hvid- og farvesider på samme inkjetprinter kan Digiforce udvide deres produktportefølje og tilbyde kunderne flere farverige printmuligheder.

Stack of printed paperback books produced by Digiforce with inkjet printer ink


…KVALITETEN ER ENSARTET I HELE BOGEN, OG OMKOSTNINGSEFFEKTIVITETEN BETYDER, AT VI KAN TILBYDE MERE TIL KUNDERNE.

Frank van Boxtel,
Administrerende partner hos Digiforce

Forbedret effektivitet skaber nye muligheder

Canons VarioPrint i300-printer har revolutioneret Digiforces enkeltbogstryk. Det blandede output forbedrer effektiviteten betydeligt, mens enhedens driftssikkerhed skaber langt højere oppetid døgnet rundt. Med denne øgede produktivitet og ensartethed printede Digiforce 16 mio. bogsider på bare syv uger.

Kombinationen af print i høj kvalitet, reducerede driftsomkostninger og kortere gennemløbstid har givet Digiforce mulighed for at ekspandere til nye indtægtskilder. Virksomheden var i stand til at lancere en ny 4-timers bogtrykstjeneste, da VarioPrint i300-printerens hastighed betyder, at kunderne kan bestille om morgenen og modtage deres bog samme dag.EN AF VERDENS BEDSTE MASKINER.

Find ud af, hvordan vores digitale printtjenester kan udvikle jeres virksomhed

Tal med vores team