ARTIKEL

Regn eller solskin: Sådan kan vandfaste medier hjælpe dig med at udvide din virksomhed

Vandfast udendørsgrafik uden laminering? Det er muligt med det rigtige papir

water image

Laminering ikke nødvendigt

Vidste du, at du kan printe skiltegrafik til udendørs brug i høj kvalitet på en inkjetprinter uden laminering?

Før i tiden kunne man kun gøre et print vandfast ved at laminere det. Det betød, at man måtte vente, indtil printet var tørt, hvilket gjorde hele produktionsprocessen langsommere og medførte ekstra omkostninger. Det var ikke ideelt.

Men hvis du benytter den rigtige medietype, som f.eks. vores vandfaste medie, så kan du lave smukke, vandfaste prints i fotokvalitet, der kan holde i op til seks måneder udendørs uden behov for laminering. Hvis du anvender mediet sammen med imagePROGRAF-printerserien, så har du en vinderkombination.

Ved hjælp af dette specialdesignede papir opnår du print, der er vandfaste direkte fra printeren. Papiret har et blækabsorberende lag, der består af et bindemiddel med lav vandopløselighed, hvilket gør det nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektivt for dig at fremstille holdbare udskrifter.

Gør dine kreative ideer levende

Hvis du allerede har en imagePROGRAF-printer, så kan dette vandfaste papir levendegøre dine ideer for dine kunder og være med til at udvide din virksomhed. Du kan vælge mellem fire forskellige produkter, herunder mat polypropylen, selvklæbende vinyl og bannervinyl, så du kan vælge mellem mange forskellige produkter.

Du arbejder sikkert allerede med kunder i hotel- og restaurationsbranchen, fritid og detailhandel. Nu kan du tilbyde dem perfekte løsninger til udendørs grafik og kortvarig brug for at fremme deres forretning. Hvis du allerede fremstiller plakater for en forretning, hvorfor så ikke foreslå et udendørs A-skilt der opfordrer forbipasserende til at kigge indenfor? Eller selvklæbende vinyl rundt om en søjle for at reklamere for en butikskampagne? Med den kortere produktionstid, kan du også imødekomme deres anmodninger hurtigere.

Det behøver ikke være udendørs. Med vandfaste medier kan du producere en bred vifte af print til både indendørs og udendørs brug - skilte, bannere, plakater, selvklæbende grafik, pop-up-skilte...

imagePROGRAF PRO-2000

Grafik til alle årstider -
selv under is

Tænk på prints, der er udsat for fugtige miljøer. Vandfaste medier er ideelle til grafik, der skal sættes op på badeværelser eller steder, hvor de rengøres regelmæssigt, f.eks. i omklædningsrum.

En af vores kunder har endda taget skridtet videre med hensyn til vandfaste print og har placeret reklameprint under isen i et ishockeystadion! Efter et halvt år under isen er billederne stadig intakte og næsten lige så friske i farverne som den dag, de blev printet.

Fremskridt i udviklingen af vandfaste medier har medført, at print kan modstå mere end bare vand. Dette medie er også falmeresistent, så print, der skal anvendes udendørs, kan beskyttes mod nedbrydning af fotos som følge af de barske UV-stråler.

Print til kortvarig eller mellemlang udendørs brug, der fremstilles med disse medier, kan modstå krævende vejrforhold, hvor varme farver, gråtoner og dybe sorte nuancer vil fremstå i en farvekvalitet, som holder i op til seks måneder ad gangen sammenlignet med udendørs print på blankt inkjet-papir.

Elemental water image

Masser af muligheder

Printafdelinger, som tidligere har outsourcet vandfaste opgaver, kan nu udføre opgaverne internt, fordi print på vandfaste medier aldrig har været nemmere.

Så længe du kontrollerer at overfladen, du påfører mediet på, er forberedt og klar til anvendelse, så har vores vandfaste medie en selvklæbende bagside, der gør det nemt at sætte det op og fjerne det igen. Det har også det helt rigtige niveau af uigennemsigtighed, så det kan anvendes oven på eksisterende skilte, hvilket reducerer tidsforbruget i forbindelse med opsætning.

Der er masser af vækstmuligheder at udforske med vandfaste medier. Hvorfor ikke prøve nye muligheder af og åbne sluserne for endnu flere indtjeningsmuligheder?

Få mere at vide om vores forskellige vandfaste papirtyper ved at klikke på linket nedenfor.

Få mere at vide om Canons medier og forbrugsstoffer

Relaterede løsninger

Tal med en af vores specialister for at finde ud af, hvad der passer til dig

Tal med vores team