Omdan din printer til et sikkerhedsaktiv

Hvor sikkert er jeres printmiljø? Se fire måder at beskytte jeres kontor med Canons IoT-sikkerhedsrapport (Internet of Things)

DOWNLOAD RAPPORT

Business colleagues with coffee and laptop at meeting table

Sikkerhed har aldrig været højere på virksomhedens dagsorden. Et stigende antal højtprofilerede angreb kombineret med skiftende lovgivning har fået alle fra IT-direktøren til den administrerende direktør til at spørge, om de gør nok for at beskytte oplysningerne i deres organisation.

Organisationer forsøger at skabe balance mellem behovet for at beskytte deres IT-infrastruktur med implementering af ny teknologi, der gør virksomheden mere effektiv.

Printere er en komponent i økosystemet, der undertiden bliver overset, men som kan udstyres til at forbedre en organisations sikkerhedsoplysninger.

Sikkert print i det organisatoriske økosystem

Mens en IT-chef kan udfordre tilstrømningen af tilsluttede, mobile eller cloud-baserede teknologier, som udgør en risiko for oppetid, kan brugen af teknologier, såsom printere, faktisk potentielt forbedre organisationens sikkerhed.

I dag, hvor historier om brud på datasikkerheden (både skadelige og utilsigtede) dominerer nyhedsoverskrifterne, er organisationer af alle former og størrelser i færd med at indføre flere foranstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang til bygninger og begrænse netværksadgang. Der er dog ét område, der ofte overses, og det er den netværkstilsluttede printer.

Sikkert print er sjældent øverst på IT-chefens eller IT-sikkerhedschefens dagsorden. Det bør være mere overraskende, end det lyder. Når alt kommer til alt, er værdien af de data, der behandles af en printer, enorm.

Interior designers with swatches working at laptop

En virksomheds vigtigste dokumenter sendes til print

De fleste forretningskritiske oplysninger og dokumenter sendes til print, og derfor er det vigtigt, at organisationer sikrer, at deres printsystem er så sikkert som muligt. På trods af dette faktum konstaterede Quocirca, at 70 % af de europæiske virksomheder havde oplevet mindst ét printrelateret databrud i 2017, og forbavsende nok mener kun 15 % af disse virksomheder, at deres printinfrastruktur er sikker. Det er ikke svært at se, hvor problemet ligger, og beslutningstagere er ved at få øjnene op for vigtigheden af at beskytte disse enheder.

Architect holding blueprint

Hvorfor overveje sikkert print til jeres organisation?

Den fremherskende opfattelse er, at en printer blot er endnu et stykke ubetydeligt kontorudstyr eller en punktløsning. Men de fleste overser, at disse enheder faktisk kan blive til aktiver, når det drejer sig om kontrol og sikkerhed omkring print. Moderne kontorenheder er meget mere sofistikerede med indbyggede operativsystemer og understøttelse af cloud-aktiverede, integrerede dokumentløsninger. Ved at outsource disse tjenester til en leverandør af løsninger med ekspertise inden for sikkerhed kan disse funktioner rent faktisk øge sikkerheden for et af virksomhedens vigtigste output, nemlig print.

Leverandører af Managed Print Services (MPS) kan tilbyde integrerede workflow-løsninger, som, når de anvendes i en netværksbaseret printinfrastruktur, kan give organisationer et fuldstændigt overblik og kontrol over printprocedurer.

Organisationer kan få adgang til oplysninger, dér, hvor det behøves:

  • Øget produktivitet
  • Automatisering af workflows
  • Administration af indholdssikkerhed

Når der hostes i et privat cloud-system, er virksomhederne fuldstændig sikre på, at deres dokumenter aldrig forlader det lokale netværk, idet de sikrer følsomme data. Denne private platform beskytter ikke kun dokumenter mod eksterne trusler, men gør det muligt for administratorer at overvåge omkostninger og fremhæve eventuelle uventede udgifter.

Med disse foranstaltninger på plads løfter Managed Print Solutions printenheder til sikkerhedsaktiver. Investering i denne type løsning vil sandsynligvis stige i de kommende år, da 80 % af beslutningstagerne i Europa siger, at de vil investere i deres dokumentsikkerhed i det næste år til to. Med ændringer under opsejling inden for informationssikkerhed vil organisationer, som er klar til at investere i teknologisk innovation, høste sikkerhedsfordelene.

Beskyt cyberspace på kontoret

32 % af virksomhederne var ofre for cyberkriminalitet i Europa. Find ud af, hvordan I kan beskytte jeres IoT-opkoblede kontor med vores rapport om sikkerhed på arbejdspladsen

DOWNLOAD RAPPORT

Male on computer looking at screen

Relaterede løsninger

Se mere

Find ud af, hvordan Canons løsninger til informationssikkerhed kan hjælpe jeres virksomhed


KONTAKT OS