Tilgængelighed hos Canon

Canons løfte om tilgængelighed

Tilpas din oplevelse

Forbedring af tilgængeligheden på vores webside

Kontakt os


Tilgængelighedserklæring for Canon Europas webside pr. oktober 2023


Canons løfte om tilgængelighed

Canon Europe forpligter sig til at gøre vores websider, apps og digitale tjenester så lettilgængelige som muligt. Vores mål er at kombinere spændende brugeroplevelser med et højt niveau af tilgængelighed og rummelighed, så alle kan bruge vores digitale tjenester, uanset færdigheder eller handicap. Dette er en del af vores ønske om at se alle mennesker, uanset kultur, skik, sprog og herkomst, leve og arbejde sammen til fælles bedste. Dette er indbegrebet af vores virksomhedsfilosofi, Kyosei – en dybt forankret overbevisning, som er kernen i alt, hvad vi foretager os. Vores løbende udvikling af websider, apps og indhold overholder bedste praksis-retningslinjer for tilgængelighed, som f.eks. WCAG 2.1 og ISO 30071-1.

Tilpas din oplevelse til dine behov

Selvom denne webside blev skabt til at være brugbar "som den er", vil nogle mennesker formentlig få den mest tilgængelige oplevelse ved at tilpasse deres computer, så den passer til deres individuelle behov, f.eks. ved at få siden oplæst, ændre farvetemaet eller øge tekststørrelsen.

Hvis det lyder som om det ville være nyttigt for dig, anbefaler vi, at du besøger:

At læse WAI's "Better Web Browsing: Tips for Customizing your Computer" eller se videoer om, hvordan disse brugertilpasninger (som opnås ved at benytte tilgængelighedsfunktioner, der allerede findes på din computer, mobil eller tablet, eller ved at installere tekniske hjælpemidler) kan hjælpe dig.

Forbedring af tilgængeligheden på vores webside

Via ekspertgennemgang af tilgængeligheden og fra brugertests af vores webside, udført sammen med personer med handicap, ved vi, at der er tilgængelighedsforbedringer, som vores webside kan drage nytte af, og vi har en plan på plads til at føre disse ud i livet. Vi arbejder i øjeblikket på at løse følgende problemer:

  • Vi er ved at gennemse alt-tekster på websiden og retter eventuelle uoverensstemmelser.
  • Vi arbejder på at levere lydbeskrivelse til yderligere videoer.
  • Vi gennemgår også strukturen af nogle elementer på vores webside for at sikre, at de er intuitive og logiske, når de læses af skærmlæsere.
  • Vi gennemgår farven på nogle links på vores webside for at gøre det nemmere at se, når tekst er et link.
  • Vi er ved at gennemgå de tekst- og baggrundsfarver på noget tekst og ikoner, der bruges på vores webside, for at sikre, at de er letlæselige, og at al tekst kan forstørres i browsere
  • Vi arbejder på at forbedre tilgængeligheden af menuerne og cookie-banneret på vores webside.
  • Vi arbejder på at forbedre den måde, som nogle af elementerne på vores webside fungerer på for brugere, der kun bruger tastatur.
  • Vi gennemgår kodningen af vores sider for at sikre, at ord på dem udtales godt af skærmlæsere.

Hvis nogen af disse aktuelle begrænsninger forhindrer dig i at få de oplysninger og den service, du har brug for fra vores webside, bedes du kontakte os på accessibility@canon-europe.com, vi er klar til at hjælpe dig.

Fortæl os, hvis du har problemer med at bruge websiden.

Vi søger hele tiden efter måder til at forbedre tilgængeligheden på vores webside, og hvis der er noget på websiden, som du har problemer med at bruge, så fortæl os gerne om det på accessibility@canon-europe.com. Du kan hjælpe os med at forstå dit problem hurtigt, hvis du giver os oplysningerne nævnt i "Kontakt organisationer om utilgængelighed på websider" i din henvendelse.

Al konstruktiv feedback om tilgængelighed og brugervenlighed på vores webside er velkommen og vil blive overvejet nøje.

Denne tilgængelighedserklæring blev sidst opdateret i oktober 2023 og følger retningslinjerne om tilgængelighedserklæringer i International Standard ISO 30071-1.