Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

i-SENSYS LBP7660Cdn

Med maksimal produktivitet og lige så høj energieffektivitet leverer i-SENSYS LBP7660Cdn ubesværet farvelaserprint til travle arbejdsgrupper.

Fordele

  • Laserprint i farve og sort/hvid med 20 sider/min.
  • Printopløsning på 9600 x 600 dpi
  • Standardhukommelse på 768 MB
  • Intuitivt betjeningspanel
  • PCL5c/6-understøttelse og Adobe® PostScript-understøttelse (tilbehør)
  • Gigabit Ethernet
  • Energibesparende
  • Nem udskiftning af tonerpatron

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

Højtydende farvelaser


Maksimér produktiviteten i travle arbejdsgrupper med denne stilfulde farvelaserprinter. Den er kompakt nok til at kunne stå på skrivebordet, og den giver brugerne fordelene ved altid at have en printer inden for rækkevidde, der hurtigt kan levere kvalitetsprint - 20 sider i minuttet både i farve og sort/hvid. Canons Quick First-Print-teknologier betyder også, at der er kort ventetid til de printede dokumenter ligger klar i printerens output-bakke.

Professionel printkvalitet


For output i høj kvalitet har i-SENSYS LBP7660Cdn en printopløsning på 9600 x 600 dpi, som er forbedret med Automatic Image Refinement for et perfekt finish på hvert print. Printeren leveres med 768 MB hukommelse som standard, hvilket giver den kapacitet til at klare store, komplekse dokumenter og grafik, samt kravene til netværksprint.

Brugervenlig


Selv nybegyndere vil synes, at denne farvelaserprinter er nem at betjene. Den intuitive 5-linjede LCD-skærm gør det nemt at konfigurere og navigere rundt mellem de forskellige indstillinger på enheden.

Alsidig tilslutning


i-SENSYS LBP7660Cdn integreres enkelt i din daglige forretningsgang gennem understøttelsen af branchestandarden PCL5c/6- og valgfri Adobe® PostScript-print. Med den indbyggede Gigabit Ethernet-forbindelse kan den også håndtere krævende arbejdsmængder for at sikre optimal netværksydelse.

Pengebesparende energieffektivitet


Den uovertrufne energieffektivitet, som i-SENSYS LBP7660Cdn har, betyder, at du kan skære ned på omkostningerne - og din belastning belastning af miljøet. Den opfylder Energy Star-kravene og bruger kun 1,0 W i dvale, og den har en lav TEC (Typical Energy Consumption) på 0,9 kWh, som gør den til en af de mest effektive i sin klasse. Med indbygget automatisk dobbeltsidet print kan du reducere papirforbruget og ikke kun spare penge, men også være mere miljøbevidst.

Nem administration


Med en omkostningseffektiv Alt-i-Én-farvepatron, som indeholder toner, tromle og renseenheder, er printeren stort set vedligeholdelsesfri. Patronen skiftes nemt ud på få sekunder uden rod. Ved at bruge en original laserpatron fra Canon er du sikret, at din printer er så god som ny.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS LBP7660Cdn, dets funktioner og hvad det kan.

PCL Printing

PCL-print

Optional PostScript Printing

PostScript-print (tilbehør)

USB connection

USB-tilslutning

Use and share over network

Brug og del over et netværk

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassette (tilbehør)

User friendly LCD display

Brugervenlig LCD-skærm

High colour print quality

Høj printkvalitet i farver

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign