Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Effektiv, netværksforbundet sort/hvid Alt-i-Én-laserprinter til travle mindre kontorer. Øg produktiviteten med hurtigt 2-sidet print og ADF. Opsæt effektive workflows med hurtige genvejstaster.

Fordele

  • Stilfuld og kompakt sort/hvid Alt-i-Én-laserprinter med netværksforbindelse
  • Nemt print fra iOS- eller Android-enheder
  • Nem betjening med display, der kan vippes, og stor touchscreen
  • Ingen ventetid på print med Quick First Print
  • Opnå mere med 2-sidet print

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS MF226dn

Effektiv Alt-i-Én med netværksforbindelse


Denne kompakte og elegante sort/hvid Alt-i-Én-laserprinter tilbyder samme praktiske funktionalitet som en professionel printer, scanner, kopimaskine og fax i én pladsbesparende enhed. Med netværksforbindelsen kan dens produktivitetsforbedrende funktioner deles nemt på hele kontoret – derfor er den det ideelle valg til at øge effektiviteten på ethvert travlt kontor.

Hurtig print og kopiering


Det er slut med at vente på dokumenter takket være hurtig sort/hvid A4-laserprint og kopiering med 27 sider/minut samt Quick First Print, selv fra dvale.

Resultater i professional kvalitet


Kombinationen af en printkvalitet på op til 1200 x1200 dpi og Canons EF-toner leverer imponerende dokumenter med skarp tekst og ensartet gråtonegrafik. Forbedret farvescanning på op til 9600 x 9600 dpi indfanger hver eneste detalje fra originalen. Send scanninger til enhver pc med brugervenlig netværksscanning.

Effektivt 2-sidet print


Flersidet scanning og kopiering er hurtigt og effektivt takket være en indbygget 35-arks ADF og en 250-arks papirkassette. Spar papirudgifter, og print professionelle dokumenter med automatisk 2-sidet print.

Hurtig, nem og støjsvag betjening


i-SENSYS MF226dn har et alsidigt displaypanel, der kan vippes, med en stor LCD-touchscreen, så du hurtigt kan se de oplysninger, du har brug for. Panelet kan vippes til lodret position eller lægges fladt ned, så det passer til din måde at arbejde på. Det er nemt at opsætte effektive scannings- og kopieringsworkflows med de hurtige genvejstaster, så du nemt kan sende scanninger til en fil eller spare papir ved at kopiere flere billeder på ét ark. Betjeningen sker i et støjsvagt miljø, da Quiet Mode sikrer mindre støj ved print, så du kan arbejde uden at forstyrre andre.

Bedste energiudnyttelse på markedet


Canons on-demand fikseringsteknologi fjerner næsten fuldstændigt opvarmningstiden og hjælper med at reducere energiforbruget, uden at det påvirker ydeevnen. Med en brancheførende TEC-klassificering bruger denne enhed kun 1,7 watt i dvale.

Alt-i-Én-patron


Alt-i-Én-patronen kan genbruges og sikrer vedligeholdelsesfri drift og output i konstant høj kvalitet. De originale laserpatroner fra Canon indeholder toner, tromle og renseenheder og kan udskiftes på få sekunder uden besvær eller svineri.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS MF226dn, dets funktioner og hvad det kan.

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentfremfører

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

Copy

Kopiering

Use and share over network

Brug og del over et netværk

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-tilslutning

Network scanning

Netværksscanning

Quiet printing mode

Print i Quiet mode

Professional Scan quality

Professionel scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvejstast til scanning

Tilting control panel

Betjeningspanel, der kan vippes

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Touch panel

Touchpanel

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.