Canon i-SENSYS FAX-L170

i-SENSYS FAX-L170

Denne kompakte Super G3-fax er let at bruge og vedligeholde. Den er utroligt energieffektiv med en lang række professionelle faxfunktioner og er den ideelle løsning til små og mellemstore virksomheder.

Fordele

  • Kompakt og stilfuld Super G3-fax
  • Hukommelse på 512 sider* til faxafsendelse og -modtagelse
  • 30 hurtigtaster og 100 kodeopkaldsnumre
  • ADF til 30 sider
  • Brugervenlig og intuitiv LCD-skærm
  • Alt-i-Én-patron
  • Energibesparende
  • Indbygget håndsæt

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS FAX-L170

Hurtig og effektiv faxafsendelse


Denne Super G3-fax kan skære dine kommunikationsudgifter ned til et minimum. Den sender dokumenter på bare 3 sekunder pr. side*. Da faxdokumenter sendes og modtages på kortest mulig tid, er telefonlinjen ledig.

Faxafsendelse uden problemer


Hvis papiret eller toneren er sluppet op, kan hukommelsen med plads til 512 sider*, gemme alle indkommende dokumenter sikkert, så du kan printe faxdokumenterne på et senere tidspunkt. For nemmere betjening kan lange dokumenter scannes ind i hukommelsen til automatisk afsendelse – så du sparer tid og penge.

Enkel og hurtig indtastning af numre


Selv uerfarne brugere vil finde det let at betjene i-SENSYS FAX-L170. Indtastning af numre kunne ikke være nemmere med 30 hurtigkaldstaster og 100 kodeopkaldsnumre, som indeholder alle dine mest brugte numre. En klar og intuitiv LCD-skærm gør denne faxmaskine overordentligt nem at anvende.

Nemmere workflow


Brugere kan nemt faxe eller kopiere lange dokumenter i en enkelt handling frem for at indføre dem ét ark ad gangen – takket være en automatisk dokumentfremfører (ADF) til 30 sider. En papirbakke med plads til 150 ark sparer også tid til opfyldning af papir.

Hurtig print og kopiering


Brug denne fax som en produktiv laserprinter (18 sider pr. minut) via USB-forbindelsen. Med Quick First Print-teknologi er der en hurtig opvarmningstid fra dvale. Du kan også kopiere dokumenter med en hastighed på 11,8 sider pr. minut.

Minimal vedligeholdelse


Alt-i-Én-patronen til i-SENSYS FAX-L170 indeholder toner, tromle og alle vigtige dele, og den kan udskiftes på få sekunder. Der er intet rod eller besvær, og når du bruger en original Canon-patron, så er du løbende sikret output i høj kvalitet.

Førende energieffektivitet


Denne miljøvenlige fax er førende i sin klasse med hensyn til energieffektivitet, og bruger kun 1,5 watt i dvale.

Indbygget håndsæt


i-SENSYS FAX-L170 har et håndsæt, så du kan foretage og besvare opkald, med Fax/Tlf.-autoomskifter mellem fax og almindelige opkald.

* baseret på ITU-T Standard Chart No. 1

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS FAX-L170, dets funktioner og hvad det kan.

Copy

Kopiering

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-tilslutning

User friendly LCD display

Brugervenlig LCD-skærm

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentfremfører

Handset as standard

Håndsæt som standard

Brochure

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Hvorfor skal du vælge originale Canon-laserprintertonerpatroner

Få mere at vide