Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

De ultrakompakte ScanFront 300e/300eP-netværksscannere med eCopy ShareScan-software giver dig intuitiv deling af dokumenter og effektiv integration med workflows og programmer.

Fordele

  • Ultrakompakt og produktiv netværksscanning
  • Intelligent automatisering af virksomhedens workflows via enheder
  • Nem central administration med forbedret sikkerhed
  • Program-connectorer giver let og ubesværet integration og tilslutningsmuligheder

Funktioner

Kig nærmere på Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

Intelligent dokumentbehandling


Netværksscanneren ScanFront 300e/EP er drevet af eCopy ShareScan og hjælper med at automatisere workflows og forbedre arbejdspladsens produktivitet via hurtig, intelligent dokumentbehandling og forbindelsesmuligheder til forretningsnetværk, -arbejdsprocesser og -programmer.

Nem scanning


I kraft af en stor 8,5" touchscreen i farver med eCopy ShareScan-software får man et intuitivt brugerinterface, der gør det nemt og hurtigt at scanne direkte til flere destinationer – f.eks. e-mail, netværksmapper, internetfaxning eller direkte til en brugers computer. Derudover er det nemt at automatisere workflows takket være enkeltknaps OCR og rulning til destinationer ved hjælp af rullemapper og pop op-menuer.

Ultrakompakt og pålidelig


På grund af sit kompakte design kan ScanFront 300e/300eP-scannerne nemt placeres på små kontorer, så brugerne får alsidig papirhåndtering, hurtig scanning og forbedret produktivitet på arbejdspladsen. Designet med den lige papirgang sikrer pålidelig batchscanning af blandede dokumenter lige fra tyndt papir til kraftig karton.

Nem tilslutning


ScanFront 300e/300eP-netværksscanneren kan enkelt integreres med eCopy ShareScan Manager-platformen sammen med andre eCopy-tilsluttede enheder. Dette giver administratorer et fælles interface til fjernadministration af alle eCopy-aktiverede enheder på tværs af deres netværk.

Industrielle connectorer (tilbehør)


Der kan købes eCopy-connectorer (tilbehør) til dynamisk systemintegration med content management-systemer som f.eks. Microsoft SharePoint, Captaris RightFax, Interwoven Worksite og EMC Documentum. Desuden giver en connector til Software Development Kit mulighed for, at uafhængige softwareleverandører kan udvikle deres egne tilpassede løsninger.

Øget produktivitet på den stationære PC


Få eCopy PDF Pro Office med din ScanFront 300e/300eP – et nyttigt og brugervenligt program til stationære computere, der giver dig mulighed for at oprette, redigere og konvertere PDF-filer. Det muliggør samarbejde på et hidtil uset niveau og giver både en markant bedre produktivitet og store besparelser.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP, dets funktioner og hvad det kan.