Canon imageFORMULA DR-C225

imageFORMULA DR-C225

Den slanke, ultrakompakte imageFORMULA DR-C225 tilbyder den ultimative pladsbesparelse. Det unikke lodrette J-Path-design gør den ideel til en placering i travle afdelinger og på små skriveborde.

DR-C225

Fordele

 • Slankt, kompakt design med unik lodret J-Path-fremføring
 • Enkel og nem scanning takket være intuitive funktioner
 • Dupleksscanning med høj hastighed: op til 50 ipm ved 300 dpi
 • Komplet softwarepakke, der opfylder alle dine scanningsbehov
 • Hybridmodel til Windows og Mac

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon imageFORMULA DR-C225

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA DR-C225, dets funktioner og hvad det kan.

icon

Scanningshastighed A4 (enkeltsidet)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentfremfører

Scanning speed A4 (single sided)

Daglig scanningsmængde

Double-sided scanning

Dobbeltsidet scanning

USB connection

USB-tilslutning

ADF

Automatisk dokumentfremfører

Tilting control panel

Nem, intuitiv scanning

eCOPY

Oprettelse og redigering af PDF

Windows & Mac compatible

Kompatibel med Windows og Mac

 • Scanner

 • Dokumentation

 • Installationsdisk

 • eCopy PDF Pro-disk

 • USB-kabel

 • AC-adapter

 • Strømkabel

DR-C225 Video

Medfølgende software

Få mere at vide om den software, der følger med denne scanner.

Canon-applikationer

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Med CaptureOnTouch's brugervenlige interface kan du nemt scanne papirdokumenter til digitale arkiver og gemme eller sende dem til flere forskellige destinationer, herunder cloud-tjenester. Opret søgbare PDF-filer ved hjælp af den indbyggede OCR-teknologi.

Kompatibilitet: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Denne scanner leveres med CaptureOnTouch Pro, Canons brugervenlige software til scanning i professionel kvalitet. Scan og klassificér nemt batch-scanninger, integrér din Canon-scanner i dine forretnings- og dokumentworkflows, og øg produktiviteten.

Kompatibilitet: Windows

Læs mere >

CaptureOnTouch Pro

Programmer fra andre softwareudviklere

eCOPY

Et effektivt, brugervenligt program til visning, oprettelse, redigering og konvertering af PDF-filer. eCopy tilbyder fuldstændige markerings-, note- og redigeringsfunktioner, herunder oprettelse af formularer med automatisk genkendelse af formularfelter. Komplet dokumentsikkerhedspakke og signaturværktøjer medfølger.
Kompatibilitet: Windows

Paperport

Tag dokumenthåndtering til det næste niveau med den brugervenlige men effektive software, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din Canon-scanner. Scan, organisér, søg og del dokumenter for at undgå papirrod, og hold effektivt orden på dit hjemmekontor.
Kompatibilitet: Windows

OmniPage

Med den indbyggede OCR-teknologi konverterer OmniPage dokumenter, der er scannet via din Canon-scanner, til indhold, som nemt kan redigeres. Du kan konvertere papirdokumenter til redigerbare digitale filer med samme layout som det originale dokument - komplet med kolonner, farver, billeder og grafik.
Kompatibilitet: Windows

Presto BizCard

Mist aldrig kontakten med dine forretningskontakter takket være Presto! BizCard-software til din scanner. Den hjælper dig med hurtigt og nemt at konvertere de vigtige kontaktoplysninger fra visitkort til en søgbar og redigerbar digital database, som er nem at administrere og synkronisere.
Kompatibilitet: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager er et effektivt værktøj, der tilbyder effektiv dokumenthåndtering til Mac-brugere. Det har indbygget enkel tekstgenkendelse (Optical Character Recognition) og gør det muligt for dig at gemme, redigere, organisere og dele dine scannede digitale dokumenter. Professionel filbehandling bliver kombineret med et enkelt brugerinterface.
Kompatibilitet: Mac

Software Developer Kit

BSDP

Vores Business Solutions Developer Programme (BSDP) er beregnet til at give dig adgang til en række tekniske oplysninger til hjælp til udvikling af programmer til vores udvalg af erhvervsprodukter. Du kan få flere oplysninger om vores SDK'er ved at besøge BSDP-websiden.