Canon imageFORMULA DR-C130

imageFORMULA DR-C130

Den hurtige og intuitive DR-C130 skaber værdi for kontorer og arbejdsgrupper takket være en fuld pakke af professionel software og ubesværet cloud-integration, der gør det nemt at få og dele oplysninger

DR-C130

Fordele

 • Dupleksscanning med høj hastighed op til 60 ipm i farver
 • Pålidelig papirhåndtering med frigivelse ved dobbeltfremføring
 • Ultrakompakt og alsidigt design
 • Leveres med effektiv softwarepakke
 • Plug-ins til Cloud-service til Google Docs, Evernote og SharePoint

Funktioner

Kig nærmere på Canon imageFORMULA DR-C130

Hurtig, produktiv scanning


Du får hurtig scanning ved op til 30 sider/minut og 60 ipm i både farve og sort/hvid takket være Canons innovative CMOS-kontaktbilledsensor og LED-teknologi med høj klarhed. Muligheden for at scanne dupleksdokumenter i en enkelt arbejdsgang vil gøre din dokumenthåndtering hurtigere, mens du med en dokumentfremfører til 50 ark kan opretholde en høj produktivitet. DR-C130 er op til 50 % mere energibesparende end dens konkurrenter.

Let at anvende


Scanneren betjenes fra forsiden, hvilket gør det nemt at stoppe, starte og genoptage scanning med et enkelt tryk på en knap. Du kan også registrere et scanningsjob ved hjælp af CaptureOnTouch-software og tildele et job til startknappen, så hyppige scanningshandlinger kan udføres hurtigt. CaptureOnTouch har også en fuldautomatisk funktion, som automatisk vælger de bedst egnede indstillinger til et scanningsjob, så du sparer tid.

Oprethold en uovertruffen produktivitet


DR-C130 kan håndtere mange forskellige typer medier, lige fra prægede kort til lange ark på op til 3 m. Scannerens alsidige design med tre bakker giver dig mulighed for at scanne med udbakken lukket, åben eller halvåben, så scannerens pladsbehov tilpasses pladsen på skrivebordet. Pålidelig scanning opnås også takket være det praktiske frigivelsessystem til dobbeltfremføring, der giver brugeren mulighed for at "ignorere og fortsætte" scanningsjob ved særlige tilfælde, hvor der scannes en kuvert eller et dokument med en post it på.

Avanceret billedkvalitet


DR-C130 leveres med mange forskellige billedbehandlingsfunktioner, så du kan opnå fremragende resultater hver gang. Funktioner som korrektion af skæve sider, spring blank side over og genkendelse af tekstretning muliggør præcis og nøjagtig gengivelse af billeder.

Problemfri cloud-tilslutning


Du kan scanne og gemme dokumenter direkte til cloud-programmer, inklusive SharePoint, Evernote og Google Docs. Du kan derefter hente oplysninger ved hjælp af din smartphone eller din pc. Der er også et EMC Captiva Cloud Capture Run Time-modul tilgængeligt for DR-C130, hvilket gør det muligt for udviklere nemt at lave webbaserede scanningsprogrammer.

Fuld softwarepakke, så du kan komme i gang med det samme


DR-C130 leveres med en lang række førsteklasses software, så du kan få scanningsresultater af professionel kvalitet og udarbejde, redigere og administrere dokumentarbejdsgange. Dette inkluderer CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office og Kofax VRS.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA DR-C130, dets funktioner og hvad det kan.

Scanning speed A4 (single sided)

Scanningshastighed A4 (enkeltsidet)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentfremføring

Scanning speed A4 (single sided)

Daglig scanningsmængde

Double-sided scanning

Dobbeltsidet scanning

icon

Effektiv batchscanning

eCOPY

Oprettelse og redigering af PDF

 • Scanner

 • Dokumentation

 • Installationsdisk

 • Kofax VRS-disk

 • AC-adapter

 • Strømkabel

 • USB-kabel

 • Fremføringsvalse

Medfølgende software

Få mere at vide om den software, der følger med denne scanner.

Canon-applikationer

CaptureOnTouch 2

Med CaptureOnTouch's brugervenlige interface kan du nemt scanne papirdokumenter til digitale arkiver og gemme eller sende dem til flere forskellige destinationer, herunder cloud-tjenester. Opret søgbare PDF-filer ved hjælp af den indbyggede OCR-teknologi.

Kompatibilitet: Windows

COT_v2-Scan-C130.jpg
capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Effektivt program, der giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at batch-scanne dokumenter. Det tilbyder avancerede outputmuligheder sammen med multivindue- og miniaturevisning.

 • Få præcise digitale dokumenter hver gang med en række funktioner, der fjerner skævhed, forbedrer læsbarhed og skarphed
 • Scan direkte til e-mail, PDF, fil eller præsentation med et enkelt tryk på en knap
 • Registrér rutinejob, og redigér, omarrangér og håndtér filer let og ligetil
 • Kofax VRS-understøttelse

Kompatibilitet: Windows

Læs mere >

Programmer fra andre softwareudviklere

eCOPY

Et effektivt, brugervenligt program til visning, oprettelse, redigering og konvertering af PDF-filer. eCopy tilbyder fuldstændige markerings-, note- og redigeringsfunktioner, herunder oprettelse af formularer med automatisk genkendelse af formularfelter. Komplet dokumentsikkerhedspakke og signaturværktøjer medfølger.
Kompatibilitet: Windows

Paperport

Tag dokumenthåndtering til det næste niveau med den brugervenlige men effektive software, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din Canon-scanner. Scan, organisér, søg og del dokumenter for at undgå papirrod, og hold effektivt orden på dit hjemmekontor.
Kompatibilitet: Windows

OmniPage

Med den indbyggede OCR-teknologi konverterer OmniPage dokumenter, der er scannet via din Canon-scanner, til indhold, som nemt kan redigeres. Du kan konvertere papirdokumenter til redigerbare digitale filer med samme layout som det originale dokument - komplet med kolonner, farver, billeder og grafik.
Kompatibilitet: Windows

Presto BizCard

Mist aldrig kontakten med dine forretningskontakter takket være Presto! BizCard-software til din scanner. Den hjælper dig med hurtigt og nemt at konvertere de vigtige kontaktoplysninger fra visitkort til en søgbar og redigerbar digital database, som er nem at administrere og synkronisere.
Kompatibilitet: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager er et effektivt værktøj, der tilbyder effektiv dokumenthåndtering til Mac-brugere. Det har indbygget enkel tekstgenkendelse (Optical Character Recognition) og gør det muligt for dig at gemme, redigere, organisere og dele dine scannede digitale dokumenter. Professionel filbehandling bliver kombineret med et enkelt brugerinterface.
Kompatibilitet: Mac

Software Developer Kit

BSDP

Vores Business Solutions Developer Programme (BSDP) er beregnet til at give dig adgang til en række tekniske oplysninger til hjælp til udvikling af programmer til vores udvalg af erhvervsprodukter. Du kan finde flere oplysninger om vores SDK'er ved at besøge websiden for Canon Developer Programme.