Canon i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Print, kopiér og scan hurtigt, når det passer dig og lige fra dit skrivebord med denne kompakte sort/hvid-laserprinter. Den er brugervenlig, energibesparende og ideel til hjemmet eller det mindre kontor.

Fordele

  • 3-i-1 sort/hvid-laserprinter til skrivebordet: print, kopiering og scanning
  • Moderne, iøjnefaldende design
  • Brugervenligt lodret display
  • 18 sider/minut, First Print Out Time på 7,8 sekunder
  • Energibesparende

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS MF3010

Ultrakompakt, moderne design


Det slanke og stilfulde og helt sorte design på MF3010 gør den til en usandsynlig smart 3-i-1 multifunktionslasermaskine. Der er en sort/hvid-printer, scanner og kopimaskine i høj kvalitet i én pladsbesparende enhed. Denne iøjnefaldende kompakte enhed, som er hurtig og økonomisk i drift, kan nemt placeres på skrivebordet. Den er perfekt til brugere derhjemme eller på det mindre kontor, som ønsker mere end blot en printer, og som også vil spare tid og penge.

Brugervenlig


Du kan betjene MF3010 fra din stol, takket være det enkle, lodrette display. Derved får du adgang til alle de funktioner, du har brug for, uden at skulle vente, hvilket sparer dig tid og besvær.

Kvalitet og hastighed


Du kan være sikker på at få yderst professionelle laserprint med en forbedret printopløsning på op til 1200 x 600 dpi. Derved får du flere detaljer, skarp tekst og fin grafik. Der er kort ventetid på dokumenter, da den sort/hvide printhastighed er på 18 sider pr. minut. Canons Quick First-Print-teknologier giver en hurtig First Print Out Time (FPOT) på 7,8 sekunder.

Alsidig farvescanning og -kopiering


Øg effektiviteten med farvescanneren i høj kvalitet. Den gør det nemmere at scanne og kopiere dine dokumenter – så du straks forbedrer din produktivitet. Der er ingen ventetid med en First Copy Out Time (FCOT) på mindre end 12 sekunder. Du kan også scanne direkte til e-mail eller søgbar PDF ved hjælp af MF Toolbox, så du hurtigt kan hente dine dokumenter og billeder.

Spar energi, og skær ned på omkostningerne


MF3010, som er yderst økonomisk, viser vejen til energibesparelse uden at gå på kompromis med ydelsen. Dette gør det muligt for dig at spare penge samtidig med, at du reducerer CO2-udslippet. Multifunktionsenheden er Energy Star-kompatibel med et TEC (Typical Energy Consumption) på 0,6 kWh. I dvale bruger den kun 1,4 watt.

Alt-i-Én-patron


Alle vigtige dele er integreret i den samme kompakte patron, så der sikres en vedligeholdelsesfri drift og print af høj kvalitet. Denne Alt-i-Én-patron, som indeholder toner, tromle og renseenheder, kan udskiftes nemt og rent på sekunder. Brug en original Canon-laserpatron, og din multifunktionsenhed er så god som ny.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS MF3010, dets funktioner og hvad det kan.

Copy

Kopiering

Professional Scan quality

Professionel scanningskvalitet

USB connection

USB-tilslutning

Brochure

Næste skridt

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan