HJÆLP OG SUPPORT

Vi har partnere i hele landet

Uanset om du er på udkig efter Canon produkter til hjemmet eller virksomheden, er du kommet til det rette sted.

Find en akkrediteret Canon Partner

Virksomhedsløsning

Land

By

Virksomhedsløsninger

 • Partnere til storformatsprint

  Leverer storformatenheder og kan rådgive om services og support fra Canon, afhængigt af partnernes ekspertise, som bestemmer, hvilken portefølje de leverer og understøtter.

 • Specialiserede partnere til storformat

  Specialister i at levere komplette løsninger til markederne for grafik og foto. De leverer komplette løsninger, inklusive servicering, forbrugsstoffer og medier, og de har også adgang til hele Canons storformatportefølje.

 • Professionelle printpartnere

  Partnere, der leverer light production-enheder. De kan rådgive om services og support til alle dine professionelle interne printbehov.

 • Specialiserede partnere til professionel print

  Partnere, der specialiserer sig i professionelle printløsninger. Deres viden og ekspertise giver kunderne tryghed for, at de altid vil være i stand til at rådgive og levere de rette printløsninger til alle deres behov. Hurtig og fleksibel service er vigtige egenskaber for disse specialister. Takket være deres investering i salg, service og support er disse partnere ideelt positioneret til at maksimere deres kunders oppetid og produktivitet.

 • Scanningspartnere

  Leverer effektiv leverings- og kundeservice til hele Canons imageFORMULA-dokumentscannerserie for at imødekomme behovet hos kunder, der har brug for en nem løsning til scanning i hjemmet, på farten eller på kontoret.

 • Partnere til scanningsløsninger

  Specialister i at levere rådgivning til kunder, der har brug for en scanningsløsning til deres forretningsmæssige udfordringer, og i at levere værdifuld ekspertise og færdigheder for at sikre den bedste løsning fra Canons portefølje af imageFORMULA-dokumentscannere.

 • Partnere til samarbejdsløsninger til arbejdspladsen

  Specialister i at levere omfattende dokumenthåndtering og førende løsninger til data- og informationshåndtering for at hjælpe med at forbedre organisationens forretningsprocesser. Fra enkle til komplekse og skræddersyede løsninger, som omfatter digitale mailrooms og automatiserede workflows i forretningsprocesser, til strømlining og forbedring af kundeoplevelser og støtte til kunderne på deres digitale transformationsrejser.

 • Partnere til Managed Services til arbejdspladsen

  Eksperter i at administrere en organisations printflåde af enheder med løsninger, services og support på tværs af Canons portefølje, herunder scanning, arkivering, sikker lagring, adgang til og hentning af dokumenter fra forskellige printfokuserede enheder. Fra skrivebordsprintere og printere til hjemmet til multifunktionsprintere til kontoret og printere til lettere produktion.

 • Partnere til arbejdspladser

  Leverer enheder og løsninger til alle kundernes dokumentbehov fra skrivebordsprint, scanning og multifunktionsprintere i kontormiljøet.