Skyline Network Security Cameras

Overvågningskameraer

Når overvågning virkelig er vigtigt, kan Canons udvalg af overvågningskameraer tilbyde en løsning. Selvom de er kompakte, har de en stor ydeevne og leverer enestående billedkvalitet, selv i svagt lys, hvor der er størst sikkerhedsrisici.

Vær opmærksom på, at Canon-koncernvirksomheden Axis Communications nu er ansvarlig for salg og support af Canon overvågningskameraer.

Canons teknologiske styrke
Canons overvågningskameraer tilbyder en række funktioner som billedjustering i realtid, multistreaming og avanceret videoanalyse for hurtigt at behandle, overvåge og give besked om mulige sikkerhedsbrister, hvilket giver effektivt bevismateriale.
Surveillance camera on wall
Modern building at night
Billedoptagelse uanset lysforhold
Ved at bruge en række optiske teknologier og billedbehandlingsteknologier leverer Canons netværkssikkerhedskameraer fine billeder med mange detaljer under alle lysforhold.
Minimering af projektomkostninger
En bred synsvinkel samt avancerede alarmregistreringsfunktioner kombineret med en omfattende beskyttelse mod vejr og stød, giver et væld af sikkerhedsfunktioner med reducerede projektomkostninger.
inside modern building

Produktudvalg

Canons omfattende udvalg af overvågningskameraer udnytter over 70 års billedbehandlingsekspertise og sikrer, at alle vinkler afdækkes. Uanset om det er PTZ-, dome- eller bokskameramodeller med Full HD eller 1,3 Megapixel opløsning, leverer de alle et bredt synsfelt og imponerende billedkvalitet - selv i svag belysning.

PTZ-kameraer

Et udvalg af 4K-kameraer med panorering, tilt og zoom (PTZ) med en fremragende billedkvalitet, der er designet til at passe ind i en lang række produktioner og applikationer.

Læs mere

Bredt synsfelt

Hvor overvågning spænder over store områder, giver panorering-, tilt- og zoom-funktionerne (PTZ) i disse modeller fuldt udbytte. Store områder kan hurtigt overvåges - manuelt eller automatisk - og motiver kan nemt spores og kontrolleres. Når yderligere kontrol er påkrævet, giver den effektive zoomfunktion detaljerede nærbilleder i høj kvalitet, selv i svag belysning.

Huse og tilbehør

Fleksibel installation er sikret, da vores PTZ-kameraer kan forsynes med strøm via lysnettet eller via Ethernet-forbindelsen. Kamerahuse, f.eks. røgfarvede eller klare, giver installationsfrihed for en række forskellige miljøer - fra parkeringspladser til koncertsteder.

PTZ Cameras
Med nem betjening kan du overvåge vidtstrakte områder, og følg motiver nemt med vores kameraers funktioner til panorering, tilt og zoom.

Dome-kameraer

I miljøer, hvor diskretion er vigtigt, tilbyder vores Dome-kameraer den perfekte løsning.

Læs mere

Kompakt og diskret

Vores Dome-kameraer er designet med tanke på diskretion, så vores ultrakompakte VB-S-modeller er så små, at de kan ligge i din hånd. Et udvalg af nichemonteringstilbehør sikrer, at hver model kan installeres diskret og i overensstemmelse med installationsmiljøet.

Opsætning af PTRZ-fjernbetjening

Når det er installeret, giver kameravinkelindstillingsværktøjet - adgang via pc - mulighed for at kameraets funktioner (PT-R-Z) kan fjernbetjenes. Det vil sige, at der ikke behøver blive taget hensyn til faktorer som fokus og kameraets retning under den fysiske installation, da disse kan installeres på pc'en. Dette sparer tid og betyder også, at det kræver færre personer til installationen.

Dome Cameras

Bokskameraer

Vores bokskameraer, der er konstrueret til mange sikkerhedsanvendelsesmuligheder, har en bred synsvinkel og er egnede til indendørs og udendørs brug.

Læs mere

Bred synsvinkel

Bred synsvinkel på op til 112 grader giver dig mulighed for at overvåge store områder med blot ét enkelt kamera. Dette betyder, at der kan etableres overvågningsnetværk med færre kameraer, hvilket holder omkostningerne nede. Selv med de bredest mulige synsvinkler forbliver billedkvaliteten imponerende med Canons optisk korrigerede objektiv, der reducerer fiskeøje-effekt.

Enkel installation og betjening

Disse kameraer er udviklet til hurtig og enkel installation uden forudgående konfiguration. En række udendørs tilbehør giver udendørs konfigurationsfleksibilitet med væg-, loft- eller stangmonteringsmuligheder. Når de er i brug, fastholder et Electronic Rear Focus System i vores VB-H- og VB-M-bokskameraer fokus, mens du zoomer.

Box Cameras

Crowd People Counter Software

Count large numbers of people in a predefined area for a real-time response or statistical data.

Learn More

sample Intersection image

Er I usikre på, hvilke produkter I har brug for til jeres virksomhed?

Tal med vores team