Canon Print Studio Pro

Print Studio Pro

Fremstil fotografiske print i meget høj kvalitet med Adobe Photoshop og Adobe Lightroom eller Canons Digital Photo Professional, og udnyt det fulde potentiale i Canons digitale EOS-kameraer i Crystal Fidelity.

Fordele

  • Opnå den bedst mulige printkvalitet med Canons imagePROGRAF PRO-printere.
  • Print fotos fleksibelt, effektivt og uden besvær fra programmerne Adobe Photoshop, Lightroom, Photoshop Elements og Canons Digital Photo.
  • Gem dine "foretrukne indstillinger' for at øge nøjagtigheden og kvaliteten af outputtet og for at forbedre den generelle produktivitet.
  • Forbind dit Canon EOS-kamera med imagePROGRAF PRO-printeren for at opnå unik, krystalklar printkvalitet.
  • Benytter avancerede fotografiske printworkflow-funktioner, herunder behandling af printjob.
  • Brug Print Pattern-funktionen, og print det samme billede med forskellige farvetoner, så du kan vælge den ønskede effekt.
  • Det er nemt at installere og arbejde med Print Studio Pro med fuld understøttelse af både Windows- og Mac-enheder.

Funktioner

Kig nærmere på Canon Print Studio Pro

Perfekte printworkflows


Du kan oprette printjob direkte fra branchestandardprogrammer, herunder Adobe Photoshop og Lightroom samt Canons eget Digital Photo Professional, med en meget intuitiv og brugervenlig software.

Strømlinet printbetjening


Reducér antallet af utilfredsstillende print ved hjælp af soft proofing på skærmen* før print, og ved at bruge Pattern Print-funktionen kan du printe det samme billede med forskellige farvetoner, så du kan vælge den effekt, du ønsker at anvende i dit endelige print. Foretrukne indstillinger kan bruges igen og igen, og indstillingshistorik kan genkaldes. Og du kan nemt opsætte og køre printjob i sæt for flere billeder.

Billedlayoutfunktioner


Programfunktioner forbedres med Canons Print Studio Pro, så billedet kan centreres, roteres 90°, få justeret marginer og meget andet - alt som en del af det samme printjob.

Effektiv farvestyring


Et farvestyringsystem benyttes af Canon Print Studio Pro til nøjagtigt at kortlægge farver mellem Canons og Adobes softwareinterfaces, hvilket sikrer, at der ikke opstår farvekonverteringsfejl.

Unikt, krystalklart output


Kontrastgengivelse i Canon Print Studio Pro sammen med de digitale objektivoptimeringsfunktioner i Canon Digital Photo Professional giver mulighed for krystalklart output. Den fulde struktur, skarphed og tekstur i fotos, som er optaget med Canons digitale EOS-kameraer gengives. De digitale objektivoptimeringsfunktioner retter op på forringelser forårsaget af udtværing, billedsletning og utilstrækkelig skarphed eller kontrast i data for optagede foto. Kontrastgengivelse sørger for, at den naturlige skarphed i billedet gengives nøjagtigt på print.
* Det anbefales, at du kalibrerer din skærm regelmæssigt, når du udfører soft proofing.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Print Studio Pro, dets funktioner og hvad det kan.

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.