MAKE IT '22

Det var en fornøjelse at byde vores kunder og kolleger fra hele EMEA velkommen til at deltage i årets første live-begivenhed. Nye perspektiver blev delt, der blev skabt relationer, og det var helt klart en rungende succes.

Gik I glip af live-begivenheden? En samling af højdepunkter, herunder præsentationer, demonstrationer og business innovation, kan nu ses på vores brugervenlige B2B-eventwebside.

en mand, der kigger på en smartphone

En verden af ekspertise til jeres printvirksomhed

Få fat i inspirerende indhold og værdifuld forretningsindsigt fra internationale eksperter. Vi er her for at hjælpe dig med at komme i gang igen og vækste.

Praktiske råd tæt på hjemme

Make It '22 blander tankevækkende keynote-præsentationer med live teknologidemonstrationer og målrettede business development-sessioner, så I kan forestille jer og opnå nye niveauer af succes.

en gruppe personer, der sidder i møde

Vil I inspireres og opdage måder at skabe vækst i jeres virksomhed på?

Se det nyeste inden for Canon-teknologi. Registrér jer, og log på vores hybride eventplatform for at få øjeblikkelig adgang til en lang række nyttige insights og videoindhold, der dækker alt fra tankeledelse omkring virksomhedsvækst og printbranchens fremtid til spændende tekniske demoer og keynote-præsentationer fra hele Canon EMEA.

imagePRESS V1000

Udforsk det nyeste inden for imagePRESS: En professionel digital farveprinter til mellemstore printmiljøer, der er fyldt med robust funktionalitet og innovativ teknologi.
FÅ MERE AT VIDE
imagePRESS V1000 Basic

Relaterede produkter og løsninger

 • Arizona 135 GT
  Træd ind i en verden af nye printmuligheder med vores Arizona-serie: Industri- og specialprint til applikationer ud over markedet for displaygrafik.
 • to medarbejdere, der arbejder sammen
  Udforsk vores løsninger, der er designet til at transformere den måde, hvorpå I producerer og administrerer kundekommunikation og datadrevet forretningskritisk dokumentation via flere kanaler.
 • imagePROGRAF PRO-4100S
  Udforsk vores voksende imagePROGRAF-portefølje af storformatprintere, der leverer fremragende kvalitet og produktivitet med brugervenlige funktioner, der passer til ethvert arbejdsmiljø.
 • varioPRINT 140
  Se vores udvalg af tonerproduktionsprintere til sort/hvid-applikationer – fra den mægtige TITAN til mellemklassen og basisløsninger, der passer til jeres behov.
 • HAR I BRUG FOR HJÆLP?

  Vil I tale med en Canon-repræsentant?