Canon Camera

Make It '22

Make It '22 Ved vores største og mest vidtspændende live, internationale Canon VIP-kundeevent siden 2019 deler vi nye perspektiver på produktionsprint og kigger på, hvordan I kan skabe endnu mere værdi for jeres kunder i en forandret verden.

Gå ikke glip af de højdepunkter og optagelser, der vil være tilgængelige fra maj.

Dage
:
Timer
:
Minutter
:
Sekunder

Få det hele med ved Make It '22

Ved vores længe ventede Make It '22 samler vi idéer og innovationer, der kan hjælpe jer med at trives.

Vi vil optage det bedste af live-eventen, som I kan få at se i maj. Vi vil udgive en samling af højdepunkter, demonstrationer og præsentationer, så begivenheden kan leve videre. Hold jer opdateret.
Digital transformation

En verden af ekspertise til din
printvirksomhed

Få fat i inspirerende indhold og værdifuld forretningsindsigt fra internationale eksperter. Vi er her for at hjælpe dig med at komme i gang igen og vækste.

Praktiske råd tæt på hjemme

Vi blander tankevækkende keynote-præsentationer med teknologidemonstrationer og målrettede business development-sessioner, så I kan forestille jer og opnå nye niveauer af succes.

en gruppe personer, der sidder i møde

Naviger nemt…

Vi kan hjælpe dig med at komme i gang igen:

Et udvalg af indhold

 • Canon Showrooms

  Produktdemoer

  Se de nyeste Canon-teknologier i aktion – fra vores imagePRESS- og varioPRINT-serie til vores imagePROGRAF-storformatportefølje og vores komplette udvalg af workflow-løsninger.

 • two men talking

  Ekspertvejledning

  Hør om forretningsråd fra den virkelige verden fra vores Canon Ascent Programme-team. Derefter kan du få adgang til dybdegående supportmateriale, der kan sætte idéer i gang.

 • Inspirerende keynotes

  Få fascinerende indsigt fra erfarne virksomhedsledere fra en verden uden for printbranchen, der kan vejlede og motivere dig.

 • Tankevækkende diskussioner

  Udnyt den viden og vision, som Canons ledelsesteam og uafhængige eksperter har, for at sætte gang i din tankegang.

 • Produktdemonstrationer og opdateringer

  Se vores nyeste digitale printløsninger, og find ud af, hvordan vores innovationer kan hjælpe dig med at komme videre.

 • imagePRESS V1000

  imagePRESS V1000

  Mød vores brede udvalg af tonerprintere, herunder vores nye imagePRESS V1000, som er designet til at opfylde kundernes voksende og forskelligartede behov. I kan også se vores højtydende C10010VP, den utroligt alsidige C910-serie og den kreative C170-serie, og få mere at vide om de nyeste workflow- og automatiseringsløsninger.

 • Canon Camera

  Canon imagePROGRAF-storformatprintere

  Udforsk vores voksende imagePROGRAF-portefølje af storformatprintere, der leverer fremragende kvalitet og produktivitet med brugervenlige funktioner, der passer til ethvert arbejdsmiljø.

 • Canon Camera

  Canons sort/hvid-arkprintere

  Se vores udvalg af tonerproduktionsprintere til sort/hvid-anvendelser – fra den mægtige TITAN til mellemklassen og basisløsninger, der passer til dine behov.

 • Canon Camera

  Canon DreamLabo 5000

  Drøm stort, når du opdager vores digitale inkjet-printers forretningspotentiale, og få enestående fotoprodukter i høj kvalitet.

 • Se mere

 • Canon Insight Report 2020

  Vidensrapport

  Vores seneste undersøgelse fortæller dig, hvad der har forandret sig for marketingfolk, hvad de værdsætter mest ved print, og hvad de forventer af deres printudbydere. Det er afgørende indsigt for enhver printvirksomhed.

 • Sådan får du adgang til Make It on-demand-indhold: