MAKE IT '22

Det var en fornøjelse at byde vores kunder og kolleger fra hele EMEA velkommen til at deltage i årets første live-begivenhed. Nye perspektiver blev delt, der blev skabt relationer, og det var helt klart en rungende succes.

Gik I glip af live-begivenheden? En samling af højdepunkter, herunder præsentationer, demonstrationer og business innovation, kan nu ses på vores brugervenlige B2B-eventwebside.

 • EVENT

  Make It '22

  Vores første live-event ansigt-til-ansigt siden 2019. Med tankevækkende præsentationer og målrettede business development-sessioner delte vi nye perspektiver for produktionsprint og koncentrerede os om, hvordan I kan skabe endnu mere værdi for jeres kunder i en forandret verden.

 • EVENT

  Make It 2021

  En digital oplevelse og festival – og den førende online-begivenhed for printbranchen. Vi har samlet et spændende udvalg af live produktdemoer, ekspertvejledning fra hele verden og inspirerende keynotes på et tidspunkt, hvor virksomheder kæmper med det "nye normale".

en mand, der kigger på en smartphone

En verden af ekspertise til jeres printvirksomhed

Få fat i inspirerende indhold og værdifuld forretningsindsigt fra internationale eksperter. Vi er her for at hjælpe dig med at komme i gang igen og vækste.

Praktiske råd tæt på hjemme

Make It '22 blander tankevækkende keynote-præsentationer med live teknologidemonstrationer og målrettede business development-sessioner, så I kan forestille jer og opnå nye niveauer af succes.

en gruppe personer, der sidder i møde

Vil I inspireres og opdage måder at skabe vækst i jeres virksomhed på?

Se det nyeste inden for Canon-teknologi. Registrér jer, og log på vores hybride eventplatform for at få øjeblikkelig adgang til en lang række nyttige insights og videoindhold, der dækker alt fra tankeledelse omkring virksomhedsvækst og printbranchens fremtid til spændende tekniske demoer og keynote-præsentationer fra hele Canon EMEA.

 • Make It Grow

  Gå fra overlevelsestilstand til at blomstre med nuværende og fremtidige muligheder.

 • Make It Count

  Vores seneste Insight-rapport fremhævede vigtigheden af at demonstrere afkastet af investeringer i digitalt print til kundeemner og eksisterende kunder i klare, kommercielle termer, der er knyttet til forretningsmæssige mål.

 • Make It Seamless

  Intelligent og skalérbar automatisering, der får mest muligt ud af nuværende og fremtidige investeringer inden for pre-press-, print- og finishing-teknologi, samtidig med at den hjælper med at frigøre teamets fulde kreativitet og produktivitet.

imagePRESS V1000

Udforsk det nyeste inden for imagePRESS: En professionel digital farveprinter til mellemstore printmiljøer, der er fyldt med robust funktionalitet og innovativ teknologi.
FÅ MERE AT VIDE
imagePRESS V1000 Basic

Relaterede produkter og løsninger

 • Arizona 135 GT
  Træd ind i en verden af nye printmuligheder med vores Arizona-serie: Industri- og specialprint til applikationer ud over markedet for displaygrafik.
 • to medarbejdere, der arbejder sammen

  Automatiseringssoftware til dokumenthåndtering

  Udforsk vores løsninger, der er designet til at transformere den måde, hvorpå I producerer og administrerer kundekommunikation og datadrevet forretningskritisk dokumentation via flere kanaler.
 • imagePROGRAF PRO-4100S

  Canon imagePROGRAF-storformatprintere

  Udforsk vores voksende imagePROGRAF-portefølje af storformatprintere, der leverer fremragende kvalitet og produktivitet med brugervenlige funktioner, der passer til ethvert arbejdsmiljø.
 • varioPRINT 140
  Se vores udvalg af tonerproduktionsprintere til sort/hvid-applikationer – fra den mægtige TITAN til mellemklassen og basisløsninger, der passer til jeres behov.
 • HAR I BRUG FOR HJÆLP?

  Vil I tale med en Canon-repræsentant?