iaaf world half marathon championship

2016-03-08T00:30:55.000Z

IAAF's VM i halvmaraton

Det er en fornøjelse for Canon at støtte IAAF's VM i halvmaraton

Som en del af vores samlede sponsorat af IAAF's World Athletics Series er det en fornøjelse for os at bekræfte, at vi støtter IAAF's VM i halvmaraton. Verdens bedste løbere vil befinde sig i Cardiffs gader i det, der helt sikkert bliver et tæt løb på højeste niveau, med masser af spænding og underholdning for både tilskuere og løbere.

Denne begivenhed er den perfekte mulighed for løbere i alle aldre og klasser at løbe i fodsporene på mestrene og være en del af en af de mest prestigefyldte globale løbebegivenheder i 2016.

Som officiel IAAF-partner er forskellige Canon input- og outputprodukter officielle produkter ved IAAF's VM-stævner, herunder kameraer, objektiver, videokameraer, kopimaskiner, multifunktionsenheder, printere, scannere og projektorer.

Hold dig opdateret

Kommer snart: Se verden uden en søger

Abonnér på nyhedsbrevet