Autumn Leaves Boy

Udnyt efterårslyset

Tips til LEGRIA

Efterårsfarvernes komme er en god lejlighed til at gå ud med dit LEGRIA. Når solen står lavere på himlen, bliver lyset ofte varmt og blødt, hvilket er særdeles velegnet til at optage videoer hele dagen. Når nætterne bliver koldere, er der også større chance for, at der dannes tåge om morgenen. Så skynd dig ud, og optag film af byen eller landet henlagt i tåge, før solen brænder det af.

Seattleye
Rettigheder: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Når du optager film i det tidlige efterår, har du en lejlighed til at vise kontrasten mellem levende, farverige scener og mere dæmpede og mindre kontrastrige scener. Lokale parker og ude på landet er der masser af gode steder med levende farver. Hvis du inddrager venner, familie eller andre personer, så sørg for, at filmstjernerne er iklædt tilsvarende levende farver.

Landskabets farver med blade, der lyser op i efterårstoner, er særdeles velegnet til at sætte scenen for din video. Sørg for, at du optager nogle klip, hvor bladene falder fra træerne; ellers kan du også prøve at samle en bunke op med hænderne og kaste dem op i luften. Bare et par blade, der falder ned foran dit motiv, gør det til et spændende billede. Mange LEGRIA-modeller indeholder en Slow Motion-metode, som kan indfange gode billeder i den stil. Prøv også at indfange lyden af fodtrin på de tørre, sprøde blade. Det er virkelig lyden af efterår.

Det vigtigste er at redigere filmen og dele den, før efterår bliver til vinter.

Hold dig opdateret

Kommer snart: Se verden uden en søger

Abonnér på nyhedsbrevet