Bliv inspireret af Canon

Et klart perspektiv på fotografering i svagt lys.

Canon interviewer Nige Levanterman, en fotograf, der arbejder i svagt lys og har specialiseret sig i lang eksponeringstid af billeder i bylandskabet.

Udforsk Canons historiefortælling

Vi har hjulpet mennesker med at fortælle historier i over 80 år. Få har oplevet mere end Mike Burnhill, en af Canons produktspecialister, der har over 11 års erfaring. Vi mødte Mike for at tale om Canons fortid, nutid og fremtid.

Mød Ana Pratas, fotografen, der indfanger ærlige historier om familieliv.

Ana Pratas er en familiefotograf, der bruger dokumentaristiske stilteknikker til at indfange ægte øjeblikke. Læs vores interview for at finde ud af, hvordan hun bevarer disse dyrebare familieøjeblikke.

Mød gadefotografen Erik Witsoe, der i billeder indfanger hverdagen, hver dag.

Erik Witsoe er en gadefotograf, som indfanger flygtige fortællinger i sit nye hjem, Polen. Læs vores interview med Erik for at finde ud af, hvordan han indfanger nye fortællinger på samme gader hver dag.

Canon-ambassadør og sportsfotograf Samo Vidic lærer os, hvordan vi kan optage actionfyldte historier.

Da vi udfordrede parkourgruppen Storror til at løbe, hoppe og rulle mellem kontinenter for første gang, fulgte Samo Vidic dem hele vejen for at dokumentere deres eventyr. Se, hvordan du kan optage din egen urbane actionhistorie med Samos tips.

FME YouConnect hub page

Mød madfotograf Mike Tsang, hvis optagelser får mundvandet til at løbe.

Mike Tsang, gourmet-madfotograf fra London, har altid haft en passion for at optage bevægelser. Læs interviewet med Mike for at finde ud af, hvordan han fastfryser bevægelse for at indfange flygtige øjeblikke.

Mød "geometry seekers" Daniel Rueda og Anna Devís

Vær med, når vi taler med arkitekturfotograferne, Anna Devís og Daniel Rueda. Find ud af, hvad der gemmer sig bag deres fantasifulde og abstrakte måde at skabe historiefortælling, og hvordan deres kærlighed til bygninger og rejser har gjort dem til Instagram-stjerner.

A&D YouConnect hub page
Caroline’s children eating

FOTOGRAFERING MED HOLDNING

Lensational lærer kvinder over hele verden, hvordan de kan bruge fotografering til at dokumentere deres liv og gøre historiefortælling til en kreativ indtægt. Vi mødtes med stifteren, Bonnie Chiu, for at få mere at vide om det velgørenhedsarbejde, hun laver.

Modelbygger og fotograf Simon Carter. En fortælling om styrke og størrelsesforhold.

Find ud af, hvordan fotograf og modelbygger Simon Carter skaber en miniatureverden af motorsport, der ligner den ægte vare. Det er en historie om størrelsesforhold, perspektiv og tålmodighed.

A model car in the garage
Essaouira - Along Dusty Roads image

Rejsefotografer Along Dusty Roads

Vær med, når vi tager en snak med rejsefotograferne Andrew og Emily fra Along Dusty Roads. Vi afslører deres tips til rejsefotografering, snakker om deres oplevelser og hører, hvad denne eventyrlystne duo har på programmet i nærmeste fremtid.

Hjemmelavede fortællinger

Nogle af de bedste fortællinger skabes i hjemmet. Vi talte med familiefotograf og historiefortæller Caroline Holt om, hvordan hun indfanger skønheden i familier i deres eget hjem.

Caroline’s children eating
JorgKyas_Hero

Få højlysdetaljerne med i svagt lys

Efteråret står for døren, og dagene er officielt blevet kortere, så vi taler med 'naturlys'-fotografen Catherine Lacey Dodd om optagelse i svagt lys, og hvordan portrætfotografering er mere end bare billeder af ansigter.

Fotografering af livemusik med Drew Ressler, også kendt som Rukes

Vi snakkede med Drew Ressler, som fotograferer festivaler og dance music-shows, om hvordan han blev festivalscenens mest talentfulde fotograf, om hans yndlingsshows, og hvordan man tager et godt foto i stroboskoplys.

DJ laser show
Southern_Hymettus

Fotograf Jeff Vanderpool viser os et alternativt Athen.

Vi snakkede med Jeff Vanderpool om, hvordan hans projekt "Sea of City" har ændret hans forhold til Athen for evigt.

Fotojournalist Jeroen Swolfs

Vi har talt med fotojournalist og globetrotter Jeroen Swolfs om hans syv års lange rejse for at fotografere alle lande i verden.

Cuba_Havanna
Andrey

Gadefotograf Emmanuel Cole

"Man bliver nødt til at varme op. Præcis som en sportsudøver. Man kan ikke bare gå ud og tage dagens bedste billede!", siger Emmanuel Cole om det at tage billeder uden forberedelse, om Londons mest excentriske karakterer og det dystopiske Hongkong.

Actionfotografering med Andrey Golovanov og Sergey Kivrin

Canon Explorers Andrey Golovanov og Sergey Kivrin fortæller om deres kærlighed til actionsportsfotografering og fordelene ved at arbejde som et team.

Andrey_Hero
JorgKyas_Hero

Portrætfotografering med Jörg Kyas

Det er et af de mest almindelige fotos, vi tager, og selvom det kan forekomme ret enkelt, kan det være overraskende svært at sætte sit eget præg på et portrætfoto. Vi talte med den berømte portrætfotograf og Canon Explorer, Jörg Kyas, om hans arbejde med portrætfotografering, og hvordan han får sine personlige og professionelle fotoprojekter til at passe sammen.

Art in Action med Lorenz Holder

Fotograf Lorenz Holder begyndte sin karriere som semiprofessionel snowboarder, men en slem skade tvang ham til timeout og førte til, at han greb kameraet for at indfange sport frem for at udøve det. I et eksklusivt interview talte han med CPN-skribenten Steve Fairclough og diskuterede sit arbejde og tilgang til at skabe billeder, og hvorfor han godt kan lide at arbejde med digitale spejlreflekskameraer i Canon EOS-serien og EF-objektiver.

Lorenz-Holder-Snowboarder-Mountain
Still Sea Stephen McNally

Optag med lang eksponering med Stephen McNally

Frisør og Canon-entusiast, Stephen McNally, begyndte at fotografere for 8 år siden. Med sin egen udstilling af sort/hvid-billeder, hvor han har brugt lang eksponering, er alt gået så hurtigt for en person, der har mestret kunsten at gøre ting langsomt.

Canon Explorer Sébastien Devaud

Sébastien Devaud, der har været filminstruktør og producer i over 16 år, er først og fremmest passioneret omkring billeder. I slutningen af 90'erne beskæftigede han sig med optagelse og post-produktion af reklamefilm og musikvideoer, og i dag arbejder han hovedsageligt med tv-udsendelser. I hans arbejde leger han meget med dybdeskarphed og kreativ brug af moderne lys. Han fandt hurtigt ud af filmpotentialet i det revolutionære digitale spejlreflekskamera EOS 5D Mark II, og i dag bruger han det komplette udvalg af Canon-kameraer og -objektiver i alle sine produktioner.

Sébastien-Devaud-Tunnel-Bubblecar
Sepia-Station-Nelson- Lourenço

At indfange "smilende sjæle" af Nelson Lourenço

Nelson Lourenço, der er født i den portugisiske hovedstad Lissabon, er hobbyfotograf og uddannet ingeniør og har studeret marketing. Fotografering er noget, han altid har været interesseret i, og det blev en passion, da Nelson fik lov til at låne en venindes Canon-kamera i en weekend – det var kærlighed ved første klik.

Canon Explorer Quentin Caffier

Canon Explorer Quentin Caffier bor i Paris, hvor han arbejder sammen med en gruppe professionelle kunstnere under navnet 'Five Monkeys Studio'. Inspireret af fotografer og filmskabere som Desiree Doiron, Guy Bordin, David Cronenberg og Wes Anderson arbejder Quentin med reklame og mode og har udstillet i Paris adskillige gange (Artcurial, Galerie 13 Sévigné, Glaz'art, Salon des Miroirs). Vi spurgte Quentin om brug af farve i hans arbejde, og hvordan han anvender sit studie til at skabe sin unikke æstetik.

Fauve-Hautot-Quentin-Caffier
Surfer-Samo-Vidic

Optagelse af hurtig action

Sportsfotografen Samo Vidic, som er født og opvokset i Bled i Slovenien, begyndte som amatørfotograf som 17-årig. Han blev fascineret af, hvad han kunne udrette med forskellige kameraer og film, satte sig i løbet af kort tid ind i teknikkerne og blev klar over, at det kunne blive hans drømmejob.

Canon Explorer Clive Booth

Lifeboat-Portrait-Clive-Booth
Paddling-Johnny-Haglund.jpg

Tag mennesker med i dine billeder for at skabe en anden dynamik

Dine fotos, vores favoritter

Burano-Estelle-Moreau.jpg
Günter-Tolar-Christian-Anderl

Finpudsning af portrætkunsten – ved Christian Anderl

Hav- og action-fotografering af Steve Deer

Seniorkonsulent i den kreative branche, Steve Deer, anser sit lokalområde på Wirral-halvøen i det nordvestlige England som sin fotografiske legeplads. Hver weekend vandrer han af sted med sit kamera og finder altid noget nyt at fotografere eller finder forskellige perspektiver, der skal indfanges.

Horse-Beach-Steve-Deer
Gymnast-Eddie-Keogh.JPG

Eddie Keogh

Den prisvindende Canon Explorer Eddie Keogh er freelance sportsfotograf. Han arbejdede for britiske aviser fra 1986 til 2005, hvor han skiftede til Reuters som fastansat fotograf. Eddie dækkede sit første OL i Los Angeles, USA, i 1984, 21 år gammel. Han har fotograferet 8 VM-fodboldturneringer – og næsten samtlige sportsgrene, der findes.

Fotografering af de evigt forandrende byer af Beno Saradzic

Slovenske Beno Saradzic er en fotograf og visuel kunstner, som har vundet mange priser for sine værker. Han går på opdagelse i en verden af fotografering og timelapse-optagelser.

Beno_Saradzic
Franco-Banfi

På jagt efter hajer af Franco Banfi

Denne måned taler vi med Canon Explorer og prisvindende naturfotograf Franco Banfi. Han fortæller om sin forkærlighed for undervandsfotografering, og hvordan det føles at opnå den perfekte optagelse, når man er omgivet af hajer.

Hvis du har betænkeligheder ved eller vil klage over et billede, som vises i Canon Galleriet eller Canon Showcase, kan du kontakte showcase.gallery@canon-europe.com

Hold dig opdateret