Velkommen til YouConnect

Få de seneste nyheder fra Canon, få mest muligt ud af dine produkter med hurtige tips og kurser, deltag i konkurrencer, du ikke må gå glip af, og find inspiration i vores iøjnefaldende fotogalleri. Tøv ikke, tilmeld dig Canons nyhedsbrev, og vær altid opdateret!

Et klart perspektiv på fotografering i svagt lys.

Canon interviewer Nige Levanterman, en fotograf, der arbejder i svagt lys og har specialiseret sig i lang eksponeringstid af billeder i bylandskabet.

Læs mere

Udforsk Canons historiefortælling

Vi har hjulpet mennesker med at fortælle historier i over 80 år. Få har oplevet mere end Mike Burnhill, en af Canons produktspecialister, der har over 11 års erfaring. Vi mødte Mike for at tale om Canons fortid, nutid og fremtid.

Læs mere

Udforsk dit næste kapitel i print og udnyt dit kreative potentiale.

Fra postkort og kontorartikler med et personligt præg til bevarelse og deling af minder – der er noget for enhver smag. Oplev, hvordan kreativitet med den rigtige printer hjælper dig med at spare tid og penge.

Læs mere

Mød Ana Pratas, fotografen, der indfanger ærlige historier om familieliv.

Ana Pratas er en familiefotograf, der bruger dokumentaristiske stilteknikker til at indfange ægte øjeblikke. Læs vores interview for at finde ud af, hvordan hun bevarer disse dyrebare familieøjeblikke.

Læs mere

Mød gadefotografen Erik Witsoe, der i billeder indfanger hverdagen, hver dag.

Erik Witsoe er en gadefotograf, som indfanger flygtige fortællinger i sit nye hjem, Polen. Læs vores interview med Erik for at finde ud af, hvordan han indfanger nye fortællinger på samme gader hver dag.

Læs mere

Canon-ambassadør og sportsfotograf Samo Vidic lærer os, hvordan vi kan optage actionfyldte historier.

Da vi udfordrede parkourgruppen Storror til at løbe, hoppe og rulle mellem kontinenter for første gang, fulgte Samo Vidic dem hele vejen for at dokumentere deres eventyr. Se, hvordan du kan optage din egen urbane actionhistorie med Samos tips.

Læs mere

Mød madfotograf Mike Tsang, hvis optagelser får mundvandet til at løbe.

Mike Tsang, gourmet-madfotograf fra London, har altid haft en passion for at optage bevægelser. Læs interviewet med Mike for at finde ud af, hvordan han fastfryser bevægelse for at indfange flygtige øjeblikke.

Læs mere

Mød "geometry seekers" Daniel Rueda og Anna Devís

Vær med, når vi taler med arkitekturfotograferne, Anna Devís og Daniel Rueda. Find ud af, hvad der gemmer sig bag deres fantasifulde og abstrakte måde at skabe historiefortælling, og hvordan deres kærlighed til bygninger og rejser har gjort dem til Instagram-stjerner.

Læs mere

Styrker kvinder gennem fotografering

Lensational lærer kvinder over hele verden, hvordan de kan bruge fotografering til at dokumentere deres liv og gøre historiefortælling til en kreativ indtægt. Vi mødtes med stifteren, Bonnie Chiu, for at få mere at vide om det velgørenhedsarbejde, hun laver.

Læs mere

Gør en makroverden storslået med en genial fotograferingsteknik, hvor man leger med størrelsesforhold

Find ud af, hvordan fotograf og modelbygger Simon Carter skaber en miniatureverden af motorsport, der ligner den ægte vare. Det er en historie om størrelsesforhold, perspektiv og tålmodighed.

Læs mere

Vi vil altid kunne se tilbage på, at vi oplevede en lille del af verden som ingen andre.

Vær med, når vi tager en snak med rejsefotograferne Andrew og Emily fra Along Dusty Roads. Vi afslører deres tips til rejsefotografering, snakker om deres oplevelser og hører, hvad denne eventyrlystne duo har på programmet i nærmeste fremtid.

Læs mere

Indfang nutidens øjeblikke til fremtiden

Nogle af de bedste fortællinger skabes i hjemmet. Vi talte med familiefotograf og historiefortæller Caroline Holt om, hvordan hun indfanger skønheden i familier i deres eget hjem.

Læs mere

Få højlysdetaljerne med i svagt lys

Efteråret står for døren, og dagene er officielt blevet kortere, så vi taler med 'naturlys'-fotografen Catherine Lacey Dodd om optagelse i svagt lys, og hvordan portrætfotografering er mere end bare billeder af ansigter.

Læs mere

Fotografering af livemusik med Drew Ressler, også kendt som Rukes

Vi snakkede med Drew Ressler, som fotograferer festivaler og dance music-shows, om hvordan han blev festivalscenens mest talentfulde fotograf, om hans yndlingsshows, og hvordan man tager et godt foto i stroboskoplys.

Læs mere

Fotograf Jeff Vanderpool viser os et alternativt Athen.

Vi snakkede med Jeff Vanderpool om, hvordan hans projekt "Sea of City" har ændret hans forhold til Athen for evigt.

Læs mere

Fotojournalist Jeroen Swolfs

Vi har talt med fotojournalist og globetrotter Jeroen Swolfs om hans syv års lange rejse for at fotografere alle lande i verden.

Læs mere

Gadefotograf Emmanuel Cole

"Man bliver nødt til at varme op. Præcis som en sportsudøver. Man kan ikke bare gå ud og tage dagens bedste billede!", siger Emmanuel Cole om det at tage billeder uden forberedelse, om Londons mest excentriske karakterer og det dystopiske Hongkong.

Læs mere

Actionfotografering med Andrey Golovanov og Sergey Kivrin

Canon Explorers Andrey Golovanov og Sergey Kivrin fortæller om deres kærlighed til actionsportsfotografering og fordelene ved at arbejde som et team.

Læs mere

Portrætfotografering med Jörg Kyas

Det er et af de mest almindelige fotos, vi tager, og selvom det kan forekomme ret enkelt, kan det være overraskende svært at sætte sit eget præg på et portrætfoto. Vi talte med den berømte portrætfotograf og Canon Explorer, Jörg Kyas, om hans arbejde med portrætfotografering, og hvordan han får sine personlige og professionelle fotoprojekter til at passe sammen.

Læs mere

Art in Action med Lorenz Holder

Fotograf Lorenz Holder begyndte sin karriere som semiprofessionel snowboarder, men en slem skade tvang ham til timeout og førte til, at han greb kameraet for at indfange sport frem for at udøve det. I et eksklusivt interview talte han med CPN-skribenten Steve Fairclough og diskuterede sit arbejde og tilgang til at skabe billeder, og hvorfor han godt kan lide at arbejde med digitale spejlreflekskameraer i Canon EOS-serien og EF-objektiver.

Læs mere

Lang eksponering med Stephen McNally

Frisør og Canon-entusiast, Stephen McNally, begyndte at fotografere for 8 år siden. Med sin egen udstilling af sort/hvid-billeder, hvor han har brugt lang eksponering, er alt gået så hurtigt for en person, der har mestret kunsten at gøre ting langsomt.

Læs mere

Brug vinterlys på en smart måde med Sébastien Devaud

Sébastien Devaud, der har været filminstruktør og producer i over 16 år, er først og fremmest passioneret omkring billeder.

Læs mere

At indfange "smilende sjæle" af Nelson Lourenço

Find ud af, hvordan Nelson indfanger stemninger i stilhed og hos smilende sjæle.

Læs mere

Optagelse med farver af Quentin Caffier

Canon Explorer Quentin Caffier bor i Paris, hvor han arbejder sammen med en gruppe professionelle kunstnere under navnet 'Five Monkeys Studio'.

Læs mere

Optagelse af hurtig action

Sportsfotografen Samo Vidic, som er født og opvokset i Bled i Slovenien, begyndte som amatørfotograf som 17-årig.

Læs mere

Udnyt efterårslyset

Efterårsfarvernes komme er en god lejlighed til at gå ud med kameraet.

Læs mere

Canon Explorer Clive Booth

Clive Booth er mode-, skønheds- og portrætfotograf og filmskaber. Han er kendt for sin særprægede stil med selektivt fokus på naturligt, tilgængeligt, kontinuerligt og fundet lys, hvilket giver hans arbejde en stemningsfuld, intim og æterisk kvalitet.

Læs mere

Dine fotos, vores favoritter

Se vores seneste favoritter blandt de indsendte billeder til Galleriet, baseret på denne måneds tema "Min by". Hvert foto giver os et glimt af en unik scene eller følelse, som gør en uforglemmelig oplevelse levende.

Læs mere

Tag mennesker med i dine kompositioner for at give dine billeder ny dynamik

Den norske fotograf Johnny Haglund har altid været interesseret i vilde, isolerede, mystiske steder. Efter at have uddannet sig til ingeniør fandt han hurtig ud af, at han ikke egnede sig til et arbejde indendørs.

Læs mere

Finpudsning af portrætkunsten – ved Christian Anderl

Læs mere

Timing er alt – ved Eddie Keogh

Læs mere

Hav- og action-fotografering af Steve Deer

Læs mere

På jagt efter hajer af Franco Banfi

Canon Explorer og prisvindende dyrefotograf Franco Banfi fortæller om sin kærlighed til undervandsfotografering, og hvordan det føles at prøve at tage det perfekte billede, når man er omgivet af blåhajer.

Læs mere

Abstrakt fotografering

Læs mere

Lær

Få mest muligt ud af dine produkter med vores udvalg af de bedste fotograferingskurser

Tag bedre portrætter

Læs mere

Bring din action-fotografering op på næste niveau

Læs mere

Nærbilleder

Makro er den perfekte fotografiske aktivitet til efteråret og vinteren, da det ikke alene kan afprøves indendørs, men også udendørs, når dagene er korte, og når vejret er mindre forudsigeligt.

Læs mere

Dyr i naturen

En af nøglerne til at få flotte billeder af dyr er at have en forståelse af dyrenes adfærd og bruge det rigtige udstyr til de situationer, du fotograferer, så du opnår de ønskede resultater.

Læs mere

Action-fotografering

Læs mere

Indfang bevægelse

Læs mere

Fotografering af de evigt forandrende byer af Beno Saradzic

Læs mere

Min profil

More info

Hold dig opdateret

Kommer snart: Se verden uden en søger

Abonnér på nyhedsbrevet