alt text goes here

NEXT YEAR IS COMING.
BE READY WITH AN OPEN HEART.

Hvad sker der når otte helt fremmede mennesker bliver vist en række forskellige billeder? Reagerer de på samme måde fysisk og følelsesmæssigt?

Videnskabelige observationer og eksperimenter viser, at fysiske reaktioner viser sig før den kognitive erkendelse og oplevelse, hvilket betyder at dit hjerte reagerer følelsesmæssigt før din hjerne. Uanset din baggrund, religion og politiske overbevisning, så viser dine umiddelbare fysiske reaktioner mod visuel stimuli, som eksempelvis billeder, dine sande følelser. Eksperimentet har til formål at vise, hvor stærkt deltagerne reagerer fysisk på en række forskellige billeder.

Baseret på den videnskabelige læring ønskede Canon at teste, om billeder kan forene helt fremmede mennesker, som har haft den samme følelsesmæssige reaktion. Vi ønskede, at deltagerne reflekterede over betydningen af et billede og historien bag det. Hvis ikke vi deler billeder, så kan vi ikke fortælle vores historier.

SØREN SOLKÆR Canon Nordic Photographers

Søren er kendt for sine fantastiske portrætter og sin passion for dette. Søren har fotograferet en lang række af kendte mennesker fra både Danmark og udlandet. Han har udgivet 5 bøger og haft udstillinger i hele verdenen.

Læs mere af Søren

pasi_salminen800x1067.jpg

ANTHON EDWARDS Singer and Instagrammer

18-årige Anthon Edwards er en dansk sanger, som står foran en stor karriere. Anthon har tæt på 150.000 følgere på Instagram og deler gerne sit liv i billeder og video med sine følgere. Anthons hektiske og interessante liv er super inspirerende at følge, da han har øje for utrolig fine og personlige billeder.

Gøre dig bekendt med Athon

pasi_salminen800x1067.jpg

Er du interesseret i at følge Canons influencers og ambassadører? Canon har unikke og inspirerende influencers i Norden, som jævnligt opdaterer deres sociale medier med fine billeder. Se herunder og bliv inspireret.

  • Canon
  • ...
  • Be ready for surprises