hero
alt text goes here

MULTIFUNKTIONELLE
VIDEOKAMERAER

Kompakte, lette og alsidige videokameraer, der er ideelle til en bred vifte af specialapplikationer.

Yderst konfigurerbare med flere interfacer

Med en utrolig alsidighed plus output i høj kvalitet og omfattende fleksibilitet i forhold til konfiguration og betjening, tilføjer disse multifunktionelle videokameraer nye dimensioner til applikationer såsom dyrelivs- og naturdokumentarfilm, teater, studie- og fjernoptagelse samt overvågning.

feature

ME20F-SHN

Dette professionelle netværkskamera kan optage Full HD-video i farver i næsten totalt mørke med en maksimal ISO på over 4 millioner fra en Full Frame CMOS-sensor på 2,26 Megapixel.

feature

Hele udvalget

Kreative konfigurationer

Udvid din kreativitet takket være en EF-fatning med Cinema Lock, som understøtter et bredt udvalg af kompatible Canon EF-/EF-S-objektiver. Nem integration i workflows med omfattende tilslutningsmuligheder* som f.eks. HDMI OUT-, Genlock- og 3G-/HD-SDI-stik.
* Afhængigt af model

Creative configurations

Multikontrolinterface

Konfigurér og betjen kameraet som du vil, takket være flere fjernbetjeningsinterfacer*, inklusive 2,5 mm jack-stik, RS422-stik og Ethernet-stik.
* Afhængigt af model

Multi control interface

Små og fleksible

Disse små og lette kameraer med fatninger i top og bund, er nemme at montere på svært tilgængelige steder og ideelle til specialapplikationer takket være unikke funktioner*, såsom ultra-høj ISO, infrarød, Ethernet og avanceret autofokus.
* Afhængigt af model

Small and flexible

Relaterede produkter

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Opdag Canon Pro Video, og gentænk, hvad du kan gøre med video

Uanset om du optager virkningsfulde indie-dokumentarer, vanedannende dramaserier eller prisvindende spillefilm, er der et Canon Pro Video-produkt, der kan katapultere din kreativitet til nye højder.

Tal med Canon