legria family video cameras

Kompakte LEGRIA-familievideokameraer

Optag og del enestående kvalitet, smukt stabil Full HD-film med LEGRIA HF R-sortimentet af kompakte videokameraer.

Intelligent optisk billedstabilisator

Intelligent IS sikrer skarpe, detaljerede videoer, så du kan koncentrere dig om at fotografere. Det registrerer automatisk scenen og vælger de helt rigtige indstillinger for billedstabilisering blandt de fire mulige for at modvirke bevægelse og forhindre slørede billeder.

Enestående optagekvalitet

Nyd det bedste ved Full HD med optagelse på 50 billeder i sekundet, som sikrer, at selv motiver i hurtig bevægelse er skarpe og tydelige.

highest quality recording
baby mode video cameras

Magiske babyøjeblikke

Indfang barnet første skridt, første ord og en lang række andre vigtige øjeblikke med den avancerede Baby-funktion. Du kan lave sjove album for op til 3 børn, og optagelserne vil automatisk blive gemt i dit valgte album.

Se video

Zoom Framing Assist

Med høj zoom kan du nemt miste dit motiv, så hjælp til zoomindramning hjælper med at fastholde dem i synsvinklen, så det er nemt at følge action. Mistede motiver findes igen med et enkelt tryk på en knap, og den oprindelige zoomposition genoprettes.

zoom framing assist

Optag enestående lyd

Med Audio Scene Select og en meget følsom, indbygget zoommikrofon er det er nemt at få dine film til at lyde lige så godt, som de ser ud. Du skal blot vælge en af de 5 scener, som f.eks. musik eller tale, så bliver lydindstillingerne automatisk optimeret.

audio scene select