Transform, digital transformation and business process management

Få jeres forretningsprocesser til at arbejde hurtigere og smartere

Udfordringer

Manuelle workflows hæmmer produktiviteten og kvæler væksten. Det forhindrer jer i at imødekomme udfordringer som reducering af produktionstider og administrationsomkostninger, og det hindrer bedre sikring af dokumenttunge workflows.

I kan forbedre måden, I arbejder på, ved at digitalisere centrale områder af virksomhedens processtyring. I kan gøre dette på forskellige måder, f.eks. ved at integrere teknologier, administrere services eller ved helt at outsource jeres dokumentprocesser til Canon.

Transform, DWF Law discover the benefits of going paperless using digital transformation solutions from Canon

Kundecase

Find ud af, hvordan vi hjalp DWF Law med at forbedre informationsstrømmen mellem deres kontorer, samtidig med at omkostningerne blev reduceret og datasikkerheden forbedret.

Få mere at vide

Kontakt os

for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med at transformere jeres virksomhed

Få mere at vide

Kundeapplikationer

Digital Mailroom

digital mailroom
Få højere produktiviteten, reducér omkostninger og yd bedre kundeservice ved at behandle mail hurtigere og mere effektivt med et digitalt mailroom.

Fakturahåndtering

fakturahåndtering
Manuel behandling af fakturaer kan være ineffektivt og øge risikoen for fejl – hvilket koster dig både tid og penge. Vores løsning til fakturabehandling hjælper dig med at få fuld kontrol over dine pengestrømme – hvilket sparer tid og giver dig ro i sindet.

Indkøbsoptimering

E-indkøb – fra indkøb til betaling
Identificér strategiske besparelser, og reducér mængden af affald ved at investere i vores e-indkøbsværktøjer. Med en bedre forståelse af jeres indkøbsvaner kan I også undgå forsyningskæderisici og sikre, at lov- og aftalemæssige krav overholdes.

Purchase-to-Pay

Purchase-to-Pay
Ineffektive, papirbaserede processer giver dig ikke det overblik, du behøver for at bevare kontrollen over pengeforbruget. Få en forbedret håndtering af udgifter og pengestrømme ved at investere i et strømlinet digitalt system med fuldt synlige pengestrømme.

HR-digitalisering

HR-digitalisering
Manuelle HR-dokumentworkflows kan gøre din virksomhed mindre effektiv. Få højere produktivitet, og reducér omkostningerne ved at erstatte manuelle HR-processer med automatiserede workflows, der giver mere kontrol og overblik.

Ordreafvikling

ordreafviklingsservices
Forbedr kundeservicen ved at afkorte faktureringstiden, og reducér dyre fejltagelser ved at automatisere jeres ordreafviklingssystem digitalt. Muligheden for at spore dokumenter giver jer samtidig mere kontrol over processen, så I kan sikre, at ordrer bliver leveret korrekt til tiden.

3D-print af prototyper

Designkommunikation til 3D-print
Fremskynd jeres produktudvikling, og reducér produktionstiden med 3D-printede prototyper. Giver mulighed for at redesigne produkter hurtigere og billigere, så I kan teste og finpudse jeres designs før masseproduktion.

Produktion

fakturahåndtering
Accelerér overgangen fra produktudvikling til produktion med 3D-print. Hjælper produktionsvirksomheder med at håndtere fejl samt reducere mængden af affald med 3D-printede værktøjer, skabeloner og holdere, samtidig med at produktionsprocessen fremskyndes.

Håndtering af vigtige dokumenter

Håndtering af vigtige dokumenter
Styrk datasikkerheden, og undgå dyre fejltagelser ved at sikre, at vigtige dokumenter sendes til det rette sted på det rette tidspunkt.

Du vil måske også være interesseret i

  • Canon
  • ...
  • Administration af virksomhedsprocesser – Transformation