no business
Transform, digital transformation and business process management

Få jeres forretningsprocesser til at arbejde hurtigere og smartere

Udfordringer

Manuelle workflows hæmmer produktiviteten og kvæler væksten. Det forhindrer jer i at imødekomme udfordringer som reducering af produktionstider og administrationsomkostninger, og det hindrer bedre sikring af dokumenttunge workflows.

I kan forbedre måden, I arbejder på, ved at digitalisere centrale områder af virksomhedens processtyring. I kan gøre dette på forskellige måder, f.eks. ved at integrere teknologier, administrere services eller ved helt at outsource jeres dokumentprocesser til Canon.

Transform, DWF Law discover the benefits of going paperless using digital transformation solutions from Canon

Kundecase

Find ud af, hvordan vi hjalp DWF Law med at forbedre informationsstrømmen mellem deres kontorer, samtidig med at omkostningerne blev reduceret og datasikkerheden forbedret.

Få mere at vide

Kontakt os

for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med at transformere jeres virksomhed

Få mere at vide

Kundeapplikationer

Fakturahåndtering

fakturahåndtering
Øg produktiviteten ved at frigøre jeres medarbejdere fra udenomsopgaver, og spar penge ved at reducere gebyrer for sen betaling. Automatiseret fakturabehandling giver jer også mulighed for at overvåge fakturastatus mere præcist, så I kan træffe bedre forretningsbeslutninger.

Indkøbsoptimering

E-indkøb – fra indkøb til betaling
Identificér strategiske besparelser, og reducér mængden af affald ved at investere i vores e-indkøbsværktøjer. Med en bedre forståelse af jeres indkøbsvaner kan I også undgå forsyningskæderisici og sikre, at lov- og aftalemæssige krav overholdes.

HR-digitalisering

HR-digitalisering
Forbedr produktiviteten, og reducér omkostningerne ved at erstatte manuelle HR-processer med hurtigere, automatiserede workflows, der giver mere kontrol og synlighed. Digital HR, med elektronisk arkivering, er også en mere sikker og effektiv måde at håndtere følsomme medarbejderdata på.

Ordreafvikling

ordreafviklingsservices
Forbedr kundeservicen ved at afkorte faktureringstiden, og reducér dyre fejltagelser ved at automatisere jeres ordreafviklingssystem digitalt. Muligheden for at spore dokumenter giver jer samtidig mere kontrol over processen, så I kan sikre, at ordrer bliver leveret korrekt til tiden.

3D-print af prototyper

Designkommunikation til 3D-print
Fremskynd jeres produktudvikling, og reducér produktionstiden med 3D-printede prototyper. Giver mulighed for at redesigne produkter hurtigere og billigere, så I kan teste og finpudse jeres designs før masseproduktion.

Produktion

fakturahåndtering
Accelerér overgangen fra produktudvikling til produktion med 3D-print. Hjælper produktionsvirksomheder med at håndtere fejl samt reducere mængden af affald med 3D-printede værktøjer, skabeloner og holdere, samtidig med at produktionsprocessen fremskyndes.

Du vil måske også være interesseret i

  • Canon
  • ...
  • Administration af virksomhedsprocesser – Transformation