Canon imagePRESS C10000VP

Første installation af imagePRESS C10000VP er en stor succes

Degn Grafisk stod med en udfordring: Deres gamle Canon ImagePRESS C6000VP var slidt op. De havde været meget tilfredse med maskinen, men nu skulle den skiftes.

Ejeren af Degn Grafisk, Henrik Degn, forklarer: "Vi havde en Canon imagePRESS C6000VP, som vi simpelthen sled op. Vi havde kørt i nærheden af 20 millioner print på den og var utroligt glade for både betjeningsvenligheden og kvaliteten. Da vi undersøgte markedet fandt vi ud af, at Canon var på vej med en maskine, der på mange måder mindede om C6000VP’eren." 

Det betød, at Degn Grafisk blev de første i Danmark til at investere i en imagePRESS C10000VP. Sammen med maskinen fik Degn Grafisk også installeret workflow softwaren PRISMAprepare. Den intuitive brugerflade på PRISMAsync-controlleren som Degn Grafisk valgte til imagePRESS C10000VP kombineret med brugevenligheden i PRISMAprepare betød, at Degn Grafisk havde produceret 146.000 print, før det første spørgsmål til Canon opstod.
Den nye investering kan mærkes i hverdagen, og for Henrik Degn er der ingen tvivl om, at produktiviteten har fået et nøk opad.

"Produktionshastigheden er næsten fordoblet med den nye maskine samtidigt med, at mængden af fejl er blevet markant reduceret hovedsagligt grundet PRISMAprepare softwaren. Det kan simpelthen ses direkte på bundlinien," forklarer Henrik Degn.

Alt i alt har den nye maskine været et meget positivt bekendtskab, og Degn Grafisk fortryder ikke de tog springet og blev den første kunde i Danmark.

"Der var nogle, der spurgte mig, hvorfor jeg turde være den første til at investere i en imagePRESS C10000VP. Men maskinen var jo bare bedre og hurtigere på alle parametre. Så selv om det er en helt ny maskine, havde vi ikke nogen betænkeligheder. Vi løber stadig rundt med armene over hovedet, fordi vi er så glade over investeringen," afslutter Henrik Degn.

Vil du høre mere om Canon imagePRESS kontakt Product Marketing Manager for Pro Print Hans Dalmeijer på e-mail eller tlf. 7015 5005.