ProPrint

Canon er førende indenfor salg af ark produktionsløsninger i 2015

2015 var et travlt år for Canons ProPrint-folk. I alt installerede Canon over 30% af de solgte farveproduktionsenheder i Danmark baseret på tal fra Infosource. Kombineret med installationen af over 40% af de solgte sort/hvid cut sheet produktionsenheder er vi stolte over, at der har stået Canon på hver 3 solgte produktionsmaskine solgt i Danmark i 2015.

Vi er meget tilfredse med vores position og de resultater, som vi har opnået i 2015. Det skyldes hovedsagligt, at vi har kunne tilbyde markedet de rigtige produkter indenfor både farve og sort/hvid produktion.

Men vi er heller ikke i tvivl om, at det lønner sig, at vi forsøger at have en så bred tilgang til vores kunder som muligt. Det er vigtigt, at vi sammen løser de behov og krav, som der stilles på det professionelle marked. 

Uanset om man er en grafisk virksomhed, som lever af at sælge print eller er et internt trykkeri som skal servicere sine interne kunder på bedst mulig måde. Eller om man er en marketingsafdeling, som stiller store krav til farvestyring og medievalg.

”Vi forventer, at få samme succes i 2016 ikke mindst, da vores i forvejen brede produktsortiment bliver supporteret af produkter som imagePRESS C10000VP-serien og VarioPrint i300 og nye muligheder inden for Pro Print software som web-to-print automation løsningen PRISMAdirect” udtaler produktchef Hans Dalmeijer.