Picture Style Editor

Picture Style Editor er et softwareprogram, som gør det muligt for dig at skabe dine egne personlige billedfiler for at opnå det look, du ønsker for dine billeder. Disse Picture Styles kan derefter anvendes til dine billeder i RAW-bearbejdningen eller indlæses på kameraet og anvendes på optagelsestidspunktet.

Picture Style Editor er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til dit EOS-kamera